Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Καρπενήσι:Οι προϋποθέσεις για την επιχορήγηση συλλόγων & αθλητικών σωματείων

06 Φεβ. 2019 / 07:33 06 Φεβ. 2019 / 07:38 (upd)

Ανακοίνωση-κάλεσμα του δήμου Καρπενησίου

Ο Δήμος Καρπενησίου καλεί όλα τα ενδιαφερόμενα αθλητικά σωματεία και πολιτιστικούς συλλόγους που επιθυμούν να λάβουν επιχορήγηση να καταθέσουν τα δικαιολογητικά που αναφέρονται παρακάτω στον Δήμο.

Δικαιούχοι χρηματικών επιχορηγήσεων, είναι αθλητικά σωματεία και πολιτιστικοί σύλλογοι που έχουν την έδρα τους εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Καρπενησίου, όπου αναπτύσσουν κοινωνική και πολιτιστική δραστηριότητα. Για να είναι επιτρεπτή η επιχορήγηση, πρέπει ο αποδέκτης αυτής να εμπίπτει σε κάποιον από τους περιοριστικά απαριθμούμενους στις σχετικές διατάξεις φορείς, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται και τα αθλητικά και πολιτιστικά σωματεία, δηλαδή, που έχουν συσταθεί για την επιδίωξη αθλητικού ή πολιτιστικού σκοπού και έχουν αποκτήσει νομική προσωπικότητα με την εγγραφή τους στο τηρούμενο στο Πρωτοδικείο της έδρας τους ειδικό δημόσιο βιβλίο.

Πριν την κατάθεση της αίτησης θα πρέπει οι σύλλογοι να διαβιβάσουν στην Υπηρεσία του Ελεγκτικού Συνεδρίου Νομού Ευρυτανίας τα κάτωθι δικαιολογητικά:

- Οικονομικό απολογισμό οικονομικού έτους 2018

- Προϋπολογισμό οικονομικού έτους 2019

- Οικονομκό απολογισμό μαζί με τα αντίγραφα των παραστατικών της επιχορήγησης που έλαβε ο σύλλογος για το έτος 2018.  

Διαφορετικά δε θα γίνει δεκτό το αίτημά τους για επιχορήγηση από τον Δήμο Καρπενησίου. 

Σχετικά Άρθρα