Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Mετά τα χειροκροτήματα..με χειροπέδες στην ΓΑΔΑ ο γιατρός Αργύρης Νταλιάνης

10 Ιουλ. 2022 / 07:20 10 Ιουλ. 2022 / 08:29 (upd)

Οι υγειονομικοί, που βρίσκονται σε 11μηνη αναστολή , λόγω της άρνησής τους να εμβολιαστούν, πραγματοποίησαν την Πέμπτη το  βράδυ διαμαρτυρία έξω από το σπίτι του πρωθυπουργού, στον Λυκαβηττό.

Οι 50 συνολικά υγειονομικοί που συμμετείχαν,  προσήχθησαν από την αστυνομία στη ΓΑΔΑ και στη συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες στους 39 εξ’ αυτών, η προσαγωγή μετατράπηκε σε σύλληψη για απείθεια και παρακώλυση συγκοινωνιών.

Μεταξύ αυτών που οδηγήθηκαν με χειροπέδες στον εισαγγελέα ήταν ο καρδιολόγος Αργύρης Νταλιάνης και ο Διευθυντής του Ε.Κ.Α.Β Δημήτρης Ευθυμιάδης.  Όπως ανέφερε ο γιατρός  που είχε προσαχθεί, ο εισαγγελέας μετέτρεψε την προσαγωγή σε σύλληψη χαρακτηρίζοντας φαιδρές τις κατηγορίες. 

 Υγειονομικοί: Ιατρική με χειροπέδες…Ντροπή!

Αναλυτικά όσα αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι υγειονομικοί:

"Η ειρηνική διαμαρτυρία που οργανώθηκε από τους υγειονομικους κατά της Υποχρεωτικότητας ανήμερα της ονομαστικής εορτής του Πρωθυπουργού έξω από το σπίτι του στον Λυκαβηττό οδήγησε στη σύλληψη τους κ την προσαγωγή τους στην ΓΑΔΑ. 

Στις 8-7-22 κ μετά από ολονυχτία παραμονή στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ οδηγήθηκαν στην Ευελπίδων με τις κατηγορίες της απείθειας κ της παρακώλυσης συγκοινωνίας, όπου μετά από τετράωρη παραμονή στο μεταγωγικό όχημα , καθορίστηκε δικάσιμος για τις 19/10/22. 

Πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί από το πρωί, για να αποθεώσει τους ήρωες με τιςλευκές μπλούζες, την μόνη γνήσια εστία αντίδρασης στην Ελλάδα.Είμαστε πολλοί κ είμαστε μαζί, ποτέ δεν θα ενδώσουμε στην υποταγή, ήταν το κυρίαρχο σύνθημα. Οι υγειονομικοί που τώρα αντιμετωπίζονται σαν κοινοί εγκληματίες είναι αυτοί που χειροκροτήσαμε στα μπαλκόνια μας πριν από δύο χρόνια. Είναι αυτοί που σε πείσμα όλων παρέμειναν όρθιοι, τηρώντας τον όρκο του Ιπποκράτη κ την ιατρική δεοντολογία τους. 

Οι Έλληνες πολίτες έχουν στερηθεί δέκα μήνες τώρα τις πολύτιμες υπηρεσίες τους. Ήρθε η ώρα να επιστρέψουν. Νικητές!

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και εξωτερικοί χώροι

Σχετικά Άρθρα