Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οργή και απόγνωση από τους κατοίκους στη Μάνδρα-Έκραξαν τους πολιτικούς(Βίντεο)

29 Ιουν. 2018 / 01:38 29 Ιουν. 2018 / 02:31 (upd)

Την οργή της εξέφρασε μια πολίτης της Μάνδρας σε αντιπροσωπεία βουλευτών που μετέβη στην περιοχή προκειμένου να δει από κοντά τις καταστροφές που προκάλεσαν οι χθεσινές πλημμύρες.

Η γυναίκα οργισμένη και απευθυνόμενη μεταξύ άλλων στην κα Εύη Χριστοφιλοπούλου, στον κ. Μανώλη Χριστοδουλάκη και στον κ. Γιάννη Μανιάτη ανέφερε: «Πρώτη φορά καταστράφηκε η περιουσία μου το 1995. Το 1995! Κι εσείς ως κυβέρνηση δεν κάνατε τίποτα. Και τολμάτε να έρχεστε τώρα εδώ να πουλήσετε μικροπολιτική πάνω στον πόνο μας;».

Απο την οργή των πληγέντων δεν γλίτωσαν και πολιτικοί που δεν παρευρίσκονταν ,ωστόσο αναφέρθηκαν στην θητεία τους ,όπως το όνομα του νυν Βουλευτή ΝΔ και τέως Νομάρχη Δυτικής Αττικής (1990-1993) κ.Θανάση Μπούρα.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της:

Διυπουργική συνάντηση για τις πλημμύρες

Για το ζήτημα της Μάνδρας θα συνομιλήσουν αύριο στελέχη του υπουργείου Εσωτερικών, του υπουργείου Μεταφορών και φορέων της αυτοδιοίκησης.

Η πορεία υλοποίησης του αντιπλημμυρικού σχεδιασμού με επίκεντρο την περιοχή της Μάνδρας, σε συνάρτηση με τις επιπτώσεις των πλημμυρικών φαινομένων των τελευταίων ωρών, θα εξεταστεί στη διυπουργική σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Εσωτερικών, αύριο Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2018, στις 11:30 π.μ.. 

Στη συνάντηση θα συμμετάσχουν: ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Εσωτερικών, Γιάννης Καπάκης, καθώς και οι δήμαρχοι Ελευσίνας, Μάνδρας-Ειδυλλίας, Μεγαρέων και εκπρόσωπος της Περιφέρειας Αττικής.

Σχετικά Άρθρα

1 σχόλιο