Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Αργιθεάτης Περικλής Κωσιωρής υποψήφιος στο Γαλάτσι στο πλευρό του Κ.Ζώμπο

08 Απρ. 2019 / 01:07 08 Απρ. 2019 / 03:59 (upd)

Ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Αργιθεατών Θεσσαλών Αθήνας "η ΕΣΤΙΑ" ,Περικλής Κωσιωρής ,κατεβαίνει υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Γαλατσίου στο πλευρό του Κώστα Ζώμπο.

Ο Περικλής Κωσιωρής ,σύζυγος και πατέρας δυο παιδιών του Δημοσθένη, και της  Ιωάννας, και παιδί τρίτεκνης  οικογένειας γεννήθηκε το έτος 1971 στο Δήμο Αργιθέας του νομού Καρδίτσας, μετακόμισε στο Γαλάτσι το 1985 με την οικογένειά μου.

Στο σύντομο βιογραφικό του αναφέρει..

"Στα χρόνια εκείνα, γαλουχήθηκα με τις αρχές και τις αξίες της οικογένείας  μου, που μου έμαθε ότι η αξιοπρέπεια, ο σεβασμός και η οικογένεια είναι τα σημαντικότερα πράγματα στον κόσμο. Παράλληλα με έμαθε να αγαπώ τον αθλητισμό και ιδιαίτερα την ομάδα της γειτονιάς μου, που μέσα στο γήπεδο της μεγάλωσα, την Α.Ε Γαλατσίου.

Είμαι τελειόφοιτος του ΕΠΑΛ Ν. Φιλαδελφείας με ειδικότητα υπάλληλος Διοίκησης και Οικονομικών Υπηρεσιών.Το 2015 μετά από πανελλαδικές εξετάσεις εισήχθη στη Σχολή Οικονομικών Επιχειρηματικών και διεθνών σπουδών Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης  στο  Πανεπιστήμιο του Πειραιά.Είμαι στον επαγγελματικό στίβο από το 1993 στον τομέα του επαγγελματικού επίπλου αρχικά ως ελεύθερος επαγγελματίας και μετέπειτα ως ιδιωτικός υπάλληλος.Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Αργιθεατών Θεσσαλών Αθήνας η ΕΣΤΙΑ.

Μετά την αποχώρησή μου από την ενεργό δράση ως ποδοσφαιριστής. Ξεκίνησα την προπονητική μου καριέρα αρχικά ως προπονητής τερματοφυλάκων σε διάφορες ομάδες και στη συνέχεια ανέλαβα ακαδημίες ερασιτεχνικών συλλογών, σήμερα εργάζομαι στις ακαδημίες ποδοσφαίρου του Γ.Σ. Πατησίων.Πιστός στις αρχές με τις οποίες μεγάλωσα, χειρίζομαι όλες τις επαγγελματικές μου δραστηριότητες, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, εργαζόμενος ακούραστα, ευσυνείδητα και υπεύθυνα.

Kosioris Periklis

Σχετικά Άρθρα