Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θρήνος στο Αγρίνιο απο τον ξαφνικό θάνατο του Παναγιώτη Παπατρέχα-Συλλυπητήρια από Γ.Παπανδρέου

25 Αυγ. 2022 / 03:29 25 Αυγ. 2022 / 03:33 (upd)

Ο Παναγιώτης Παπατρέχας, άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα το πρωί σε ηλικία 55 ετών.

Ήταν γνωστός λογιστής στην πόλη του Αγρινίου. Οικογενειάρχης, σεμνός, εργατικός και αγωνιστής στον Προοδευτικό χώρο, ο Παναγιώτης αφήνει τεράστιο κενό πίσω του. Κατέληξε στο νοσοκομείο Αγρινίου που οδηγήθηκε, μετά από ξαφνικούς και αφόρητους πόνους.

Την είδηση του θανάτου του, μετέφερε η κόρη του Γεωργία:

"Σήμερα έφυγε ο μπαμπάς μου, ξαφνικά. Ένας άνθρωπος άνθρωπος μοναδικός και ξεχωριστός, με απεριόριστη αγάπη μέσα του. Ένας άνθρωπος μεγαλωμένος με αξιες και ιδανικά. Ενας άνθρωπος που έτρεχε για όλους, για τα παιδιά του, για τη γυναίκα του και όποιον το είχε ανάγκη Ένας άνθρωπος που οχι μόνο δεν έβαζε φρενο στην «τρέλα» μου αλλά την στήριζε! Τα λόγια φτωχά, οι στιγμές λίγες και η απώλεια μεγάλη. *Μην γελάς από εκεί πάνω με τον Φώτη, γιατι εσείς χάνετε"

Συλλυπητήριο μήνυμα απέστειλε πριν λίγο ο Γιώργος Παπανδρέου, για τον αδόκητο χαμό του Παναγιώτη Παπατρέχα.

"Ο αείμνηστος Παναγιώτης, ήταν για χρόνια φανατικός υποστηρικτής των ιδεών του Παπανδρέου. Στο μήνυμά του, ο πρώην πρωθυπουργός αναφέρει: «Η αδόκητη απώλεια του Παναγιώτη Παπατρέχα, μας γέμισε όλους με θλίψη. Ο Παναγιώτης, ακάματος αγωνιστής των δημοκρατικών και σοσιαλιστικών αξιών, υπήρξε πάντα συνεπής με τις αρχές του και αφοσιωμένος στον αγώνα για την Αλλαγή της χώρας. Οι σύντροφοί του, αναγνωρίζοντας το ήθος και την εντιμότητα που τον χαρακτήριζαν, τον περιέβαλαν με εκτίμηση και σεβασμό, όπως και όλη η κοινωνία της Αιτωλοακαρνανίας. Καλό ταξίδι, Παναγιώτη.

Στην οικογένειά του εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια.»

 

Σχετικά Άρθρα