Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τραγωδία στη Βόνιτσα-Αγοράκι 3 ετών πνίγηκε στη θάλασσα

04 Μαρ. 2018 / 08:24 04 Μαρ. 2018 / 08:30 (upd)

 Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη το πρωί του Σαββάτου στη Βόνιτσα, που είχε σαν αποτέλεσμα ένα αγοράκι μόλις 3 χρονών να χάσει τη ζωή του.

Σύμφωνα με τη Λιμενική Αρχή Πρέβεζας, το παιδί ενώ βρισκόταν στην παραλία της περιοχής Αγίας Σωτήρας Βόνιτσας συνοδευόμενο από συγγενή του, διέφυγε της προσοχής του, με αποτέλεσμα να πέσει στη θάλασσα και να ανασυρθεί χωρίς τις αισθήσεις του.

Άμεσα διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αρχικά στο Κέντρο Υγείας Βόνιτσας και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.Από το Λιμεναρχείο Πρέβεζας που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο συγγενής, ενώ το νεκρό αγοράκι πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Χθες το πρωί, στην περιοχή Αγία Σωτήρα Βόνιτσας, ανήλικο αγόρι περίπου 3 ετών, διέφυγε της προσοχής του 66χρονου παππού του και από άγνωστη αιτία έπεσε στη θάλασσα όπου και ανασύρθηκε από συγγενικό του πρόσωπο.  Έγιναν προσπάθειες ανάνηψής του από Ιατρό του Κέντρου Υγείας Βόνιτσας στο  σημείο του περιστατικού αλλά και στο Κέντρο Υγείας Βόνιτσας, ενώ ο ανήλικος διακομίστηκε με σταθμό του Ε.Κ.Α.Β. στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας όπου κατέληξε

Σχετικά Άρθρα