Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χριστούγεννα στο Δήμο Αγρινίου:Το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων

06 Δεκ. 2019 / 01:02 06 Δεκ. 2019 / 01:14 (upd)

Στο πνεύμα των ημερών κινείται το Αγρίνιο που έχει φορέσει τα γιορτινά του και πραγματοποιεί καθημερινά πληθώρα εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους.

H ατμόσφαιρα στο κέντρο της πόλης είναι εορταστική και το εορταστικό πρόγραμμα των Χριστουγέννων περιλαμβάνει ποικίλες εκδηλώσεις για τα παιδιά.Ο Δήμος Αγρινίου πριν λίγο  γνωστοποίησε το πρόγραμμα των φετινών χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων.Η Χριστουγεννιάτικη πόλη, το ¨Παραμύθι από Ζάχαρη¨ θα στηθεί φέτος στο Πάρκινγκ και στην Παλαιά Δημοτική Αγορά ενω το το τρένο θα μεταφέρει και διασκεδάζει δωρεάν μικρούς και μεγάλους στο κέντρο της πόλης.

Στο μήνυμά του ο δήμαρχος της πόλης κ.Γιώργος Παπαναστασίου αναφέρει..

"Σας καλωσορίζω στο Χριστουγεννιάτικο Αγρίνιο και σας προσκαλώ σε μια βόλτα στη μαγική αυλή μας! Φέτος, τα παιχνίδια στο παγοδρόμιο και τις παγοτσουλήθρες θα μεταφερθούν σε έναν ονειρικό χώρο στο ανοικτό δημοτικό πάρκινγκ. Ελάτε να ανέβουμε στο έλκηθρο του Αϊ-Βασίλη και να προσγειωθούμε στην παλαιά Δημοτική Αγορά για να ταξιδέψουμε στο βασίλειο των ξωτικών ακούγοντας παραμύθια για μικρούς και μεγάλους.

Τα χορευτικά συγκροτήματα της πόλης μας προσκαλούν σε ένα μεγάλο παραδοσιακό γλέντι. Tρέχουμε για πρώτη φορά στο Santa Run Agrinio προσφέροντας τα έσοδα σε ιδρύματα της πόλης. Κυρίως όμως φωτίζουμε την πόλη με τη γιορτινή μας διάθεση και γινόμαστε κομμάτι της μαγείας των Χριστουγέννων. Όλοι μαζί ας κάνουμε μια ευχή. Σαν το Άστρο στον ουρανό έτσι να λάμψει η ελπίδα μας για έναν καλύτερο κόσμο. Χρόνια Πολλά".

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά το πρόγραμμα εκδηλώσεων

Σχετικά Άρθρα