Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ευρυτανία:Κορυφώνεται η αγωνία για την 48χρονη αγνοούμενη στα Άγραφα-Όλα τα νέα στοιχεία

06 Οκτ. 2022 / 02:10 06 Οκτ. 2022 / 02:17 (upd)

Η αυτοκτονία του πατέρα της πριν από 25 χρόνια - Οι καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία

Κορυφώνεται η αγωνία για τον εντοπισμό της 48χρονης που έχει να δώσει σημεία ζωής από την Πέμπτη στην Ευρυτανία, όταν το αυτοκίνητό της βρέθηκε σταθμευμένο στη γέφυρα Τατάρνα.

Μάλιστα είχε επιστρατευτεί και ειδικό drone της ομάδας διάσωσης ΟΦΚΑΘ από τη Θεσσαλονίκη, το οποίο θα αναζητούσε στοιχεία στον βυθό της λίμνης Κρεμαστών.

 Σύμφωνα με την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» με τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη, τα σωστικά συνεργεία έψαχναν το προφανές στην περιοχή για τον εντοπισμό της 48χρονης. Σάρωσαν τον βυθό και δεν βρήκαν τίποτα, αλλάζοντας ουσιαστικά την εικόνα που υπήρχε για τον βυθό. Συγκεκριμένα, ρίχνοντας μέσα το drone, διαπιστώθηκε ότι μόνο σε κάποια σημεία υπήρχαν κορμοί και κλαδιά, ενώ ο υπόλοιπος πυθμένας ήταν καθαρός. Το drone περνώντας από πάνω είχε πλήρη εικόνα για τον βυθό, πράγμα το οποίο στρέφει τις έρευνες σε άλλο επίπεδο.

Οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες προκειμένου να διασφαλιστεί ότι η 48χρονη δεν βρίσκεται στη λίμνη, και έπειτα θα στραφούν σε άλλα σημεία γύρω από την περιοχή. Αρχικά θεωρείτο πιθανό το ενδεχόμενο η γυναίκα να έπεσε στη λίμνη έχοντας βάλει στα πόδια της βαρίδια. Γνωστοί της ρωτήθηκαν για τα βαράκια γυμναστικής, εάν έλειπαν από το σπίτι, και η απάντηση ήταν αρνητική, γεγονός που περιπλέκει την ιστορία.

Τα ερώτημα που εγείρονται είναι εάν η γυναίκα έπεσε εκεί ή αλλού, εάν το σημείωμα που άφησε είναι δικό της, εάν δηλαδή, είναι ο δικός της γραφικός χαρακτήρας. Η αστυνομία έχει πάρει καταθέσεις από το κοντινό περιβάλλον της 48χρονης, και εξετάζουν συμπεριφορές των συγγενών της ή απειλές κατά της 48χρονης.

Επιπλέον, η έρευνα έχει ξεκινήσει κλιμακωτά, και έχουν επιστρατευθεί 4 έμπειροι κυνηγοί και 2 οδηγοί που θα βοηθήσουν στις έρευνες, καθώς γνωρίζουν καλά την περιοχή.

Η 48χρονη που εξαφανίστηκε στην Ευρυτανία είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει στο παρελθόν 

 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 48χρονη είχε αποπειραθεί στο παρελθόν να αυτοκτονήσει, επιχειρώντας να πέσει από γέφυρα, χωρίς όμως τελικά να πραγματοποιήσει τη «βουτιά» θανάτου. 

Στο μικροσκόπιο της αστυνομίας για την εξαφάνιση της γυναίκας στην Ευρυτανία έχουν μπει και άλλα στοιχεία. Συγκεκριμένα, η 48χρονη, μητέρα ενός παιδιού, είχε πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον σύζυγό της, ο οποίος συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Το δικαστήριο έβγαλε προσωρινή απόφαση περιοριστικών μέτρων.

Το τηλεφώνημα της 48χρονης στη δικηγόρο της πριν εξαφανιστεί στην Ευρυτανία 

Η 48χρονη, λίγες ημέρες πριν εξαφανιστεί, είχε τηλεφωνήσει στη δικηγόρο της μέσα από το νοσοκομείο, όπου βρισκόταν μετά τον ξυλοδαρμό από τον σύζυγό της.

 

Όπως είπε, ο άνδρας της τη χτυπούσε για τρεις συνεχόμενες ημέρες. Δεν δίστασε, μάλιστα, να τη χτυπήσει και στο ιατρείο που εργαζόταν ως βοηθός μικροβιολόγου.Όπως έγινε γνωστό, λίγες ώρες πριν η 48χρονη εξαφανιστεί στην Ευρυτανία, είχε τηλεφωνήσει ξανά στη δικηγόρο της, ενημερώνοντάς την ότι είδε τον εν διαστάσει σύζυγό της να πηγαίνει σπίτι, παραβιάζοντας τα περιοριστικά μέτρα.

Το αυτοκίνητό της βρέθηκε κλειδωμένο στη γέφυρα της Τατάρνας. Στη θέση του συνοδηγού υπήρχε το κινητό της τηλέφωνο και ένα χειρόγραφο σημείωμα στο οποίο η 48χρονη γνωστοποιούσε την πρόθεσή της να εξαφανιστεί. Γραφολόγος εξετάζει αν τελικά το συγκεκριμένο σημείωμα γράφτηκε από την αγνοούμενη.

Σημειώνεται ότι ο πατέρας της Ευρυδίκης είχε αυτοκτονήσει στη λίμνη Κρεμαστών στην Ευρυτανία πριν από 25 χρόνια.

 

 

Σχετικά Άρθρα