Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με 4 θέματα και δια περιφοράς συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο Αγράφων

01 Απρ. 2020 / 02:51 01 Απρ. 2020 / 02:52 (upd)

Δια περιφοράς, όπως προβλέπεται και στην σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών,έγινε η προγραμματισμένη για χθες Τρίτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγράφων.

Από το γραφείο του Προέδρου του ΔΣ κ.Κώστα Νιάφα με εμαιλ είχε σταλεί σε όλους τους Δημοτικούς συμβούλους  η πρόσκληση ,τα θέματα της συνεδρίασης καθώς και ενημέρωση ότι ..."πρέπει να ενημέρωσουν το Προεδρείο, το αργότερο ως την 31-03-2020 ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00, για τη συμμετοχή τους ή μη στη δια περιφοράς συνεδρίαση, καθώς και για τη σύμφωνη ή μη γνώμη σας επί των θεμάτων"...

 Τα θέματα  της άτυπης συνεδρίασης  ήταν τέσσερα ήτοι :

Η έγκριση κανονισμού λειτουργίας δικτύου ύδρευσης Δήμου Αγράφων (Εισηγητής: κ.Αλέξανδρος Καρδαμπίκης, Δήμαρχος),η έγκριση κανονισμού καθαριότητας και πρασίνου Δήμου Αγράφων(Εισηγητής: κ.Αλέξανδρος Καρδαμπίκης, Δήμαρχος),η έγκριση 1ης  Υποχρεωτικής Αναμόρφωσης  προϋπολογισμού Εσόδων – Εξόδων Δήμου Αγράφων, έτους 2020  (Εισηγητής: κ. Παπαθανάσης Γρηγόρης, Αντιδήμαρχος) καθώς και ένα θέμα εκτός ημερησίας διάταξης που είναι η υποχρεωτική αναμόρφωση Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (ΟΠΔ) έτους 2020.

Τα θέματα ψηφίστηκαν κατα πλειοψηφία απο την δημοτική ομάδα (παράταξη δημάρχου & παράταξη κ.Σουλιώτη) ενώ κατά ψήφισε σύσσωμη η Αντιπολίτευση του κ.Θ.Μπαμπαλή που εναντιώθηκε στο ότι θέματα όπως ο κανονισμός καθαριότητας-πρασίνου &  ύδρευσης δεν μπορεί να μπαίνει σε συνεδρίαση δια περιφοράς χωρις λαμβάνεται υπόψη η άποψη των Προέδρων των Τοπικών κοινοτήτων καθώς και ότι πρόκειται για πιστή αντιγραφή κανονισμού άλλου Δήμου με διαφορετικές ανάγκες.

Σχετικά Άρθρα