Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Debate με τον Αλ.Καρδαμπίκη ζητά ο δήμαρχος Αγράφων Θεόδωρος Μπαμπαλής

28 Μαϊ. 2019 / 03:04

Ένα δημόσιο ντιμπέιτ ζητά ο δήμαρχος Αγράφων και νυν υποψήφιος κ.Θεόδωρος Μπαμπαλής ,με τον έτερο υποψήφιο για το δημαρχιακό θώκο κ.Αλέξη Καρδαμπίκη  ώστε "να δοθεί η δυνατότητα στους δημότες να αξιολογήσουν ιδέες, προτάσεις και για να δομήσουν αντικειμενικά κριτήρια επιλογής" όπως αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του δημάρχου Αγράφων:

"Λίγες ημέρες πριν τον επαναληπτικό γύρο των εκλογών στον δήμο Αγράφων και στο πλαίσιο του πολιτικού πολιτισμού που οφείλει να διέπει μια έντιμη προεκλογική εκστρατεία, απευθύνω κάλεσμα προς τον συνυποψήφιο μου κ.Καρδαμπίκη να συμμετάσχουμε σε μια ανοιχτή, δημόσια συζήτηση στο τηλεοπτικό κανάλι της Λαμίας (Star Κεντρικής Ελλάδας).

Θεωρώ πως οι δημότες μας πρέπει να ακούσουν τις θέσεις μας, το πρόγραμμα μας, στο πλαίσιο ενός έντιμου, ειλικρινούς, ζωντανού διαλόγου, με όρους που πιστεύω πως μπορούμε να συμφωνήσουμε

Ο προεκλογικός πολιτικός διάλογος πρέπει να αναβαθμιστεί, να αποκολληθεί από ξεπερασμένες πρακτικές και να επικεντρωθεί στα ουσιαστικά ζητήματα των Αγράφων .

Για τους λόγους αυτούς και για να δοθεί η δυνατότητα στους δημότες να αξιολογήσουν ιδέες, προτάσεις και για να δομήσουν αντικειμενικά κριτήρια επιλογής, απευθύνω πρόσκληση για τη διεξαγωγή debate μεταξύ των δύο διεκδικητών υποψηφίων Δημάρχων".

Δηλώσεις Μπαμπαλή-Καρδαμπίκη μετά το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής

Ο δήμαρχος Αγράφων Θεόδωρος Μπαμπαλής ,επικεφαλής της παράταξης "Ανανέωση Προοπτική" δήλωσε:

"Ως υποψήφιος Δήμαρχος με το Συνδυασμό #Ανανέωση Προοπτική θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους δημότες του Δήμου Αγράφων ,απ` όποιο πολιτικό χώρο και αν προέρχονται,που μας τίμησαν με την ψήφο τους, δείχνοντας μας την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη τους και ανέδειξαν το Συνδυασμό μας στην πρώτη θέση.

Σας ζητούμε να μας ξανά εμπιστευτείτε και την επόμενη Κυριακή 2 Ιουνίου 2019, αναδεικνύοντας το Συνδυασμό μας και πάλι Δημοτική Αρχή.Παράλληλα, συγχαίρουμε όλους τους συνδυασμούς για το αποτέλεσμα τους. Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου για την αγάπη που δείχνετε τόσο σε εμένα όσο και στον Συνδυασμό μας".

Ο Αλέξης Καρδαμπίκης δήλωσε...

Φίλες και φίλοι,Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την ψήφιση της ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ, στις χθεσινές Δημοτικές εκλογές. Το εκλογικό σώμα του Δήμου Αγράφων, στην συντριπτική του πλειοψηφία, αποδοκίμασε τα πεπραγμένα της σημερινής Δημοτικής αρχής.Αυτοί που υποτίμησαν την κρίση των πολιτών και θεώρησαν ότι η ψήφο τους εξαγοράζεται με δωράκια απο μαγαζί που δεν τους ανήκει, πήραν μια πρώτη απάντηση.

Την επόμενη Κυριακή, καλούμε όλους τους συμπατριώτες μας να επικυρώσουν με την ψήφο τους , το ισχυρό μήνυμα που έστειλαν στη χθεσινή ψηφοφορία.

Σχετικά Άρθρα

9 σχόλια