Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εταιρία «φάντασμα» διενεργεί δημοσκόπηση «μαϊμού» για το Δήμο Αγράφων!

21 Μαϊ. 2019 / 08:16 21 Μαϊ. 2019 / 09:05 (upd)

Στα Άγραφα φαίνεται να γίνεται …της δημοσκόπησης!

Λίγες μέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες γίναμε δέκτες δεκάδων τηλεφωνημάτων απο κατοίκους των Αγράφων  που μας ανέφεραν ότι  άγνωστος-οι ,επικαλούμενοι δήθεν δημοσκόπηση για την δημαρχία των Αγράφων,πήραν τηλέφωνο στην οικεία τους και τους έθεσαν ερωτήσεις σχετικά με το τι θα ψήφιζαν την Κυριακή και πως κρίνουν(θετικά Η αρνητικά) διάφορα πρόσωπα.

Μάλιστα απο το ερωτηματολόγιο κάποια ονόματα απουσίαζαν στις δυάδες δεύτερου γύρου  και επίσης με τα ερωτήματα εντέχνως κατηύθυναν τον ψηφοφόρο …εκεί που ήθελαν!Φυσικά όπως αναμένονταν  οι "δημοσκόποι" ούτε όνομα έδωσαν όπως όφειλαν αλλά ούτε την εταιρεία απο την οποία διενεργείτε η "δημοσκόπηση".

 H στοιχειώδης δεοντολογία επιβάλλει την δημοσιοποίηση του συνόλου των  στοιχείων της δημοσκόπησης π.χ. χρονικό διάστημα που διενεργήθηκε, την εταιρεία που την πραγματοποίησε και το κυριότερο για λογαριασμό ποιου διενεργήθηκε.

Το μόνο που θέλουμε να τονίσουμε είναι ότι οι εμπνευστές της πρέπει να ξαναφρεσκάρουν τις γνώσεις τους στα απλά μαθηματικά του δημοτικού, γιατί τα νούμερα, λεβέντες, δεν βγαίνουν !!

Σχετικά Άρθρα

3 σχόλια