Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στους ετεροδημότες της Βοιωτίας & Αιτωλ/νίας ο Θ.Μπαμπαλής-Αύριο η ομιλία στην Αθήνα(Φώτο)

18 Μαϊ. 2019 / 01:55 18 Μαϊ. 2019 / 02:16 (upd)

Αύριο η κεντρική ομιλία στην Αθήνα

Με αμείωτο ενδιαφέρον και αστείρευτες δυνάμεις συνεχίζει τις περιοδείες του ο δήμαρχος Αγράφων  και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Θεόδωρος Μπαμπαλής μαζί με τους  Υποψηφίους του Συνδυασμού «Ανανέωση Προοπτική». 

Την Πέμπτη επισκέφτηκε το Σχηματάρι και την Αλίαρτο και είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει στους συμπατριώτες Αγραφιώτες  τις προγραμματικές θέσεις του Συνδυασμού του και να ακούσει από κοντά τα προβλήματα που τους απασχολούν.Την Παρασκευή βρέθηκε στην Κατοχή και τον Πεντάλοφο Μεσολογγίου καθώς και στην Μεγάλη Χώρα Αγρινίου όπου στην ομιλία του τόνισε ακόμα  μία φορά το μεγάλο έργο που επιτέλεσε η Δημοτική Αρχή, δρομολογώντας έργα πάνω από 14.000.000 ευρώ, ζητώντας να τον στηρίξουν ξανά για να συνεχίσει το δημιουργικό-Αναπτυξιακό έργο και την επόμενη τετραετία.        

Στη συνέχεια, συνομίλησε  μαζί τους  και αντάλλαξαν απόψεις  για  τα προβλήματα που αντιμετωπίζει  ο τόπος. Του  εξέφρασαν την εμπιστοσύνη τους  στο πρόσωπό του και την αμέριστη  στήριξη  στον συνδυασμό «Ανανέωση Προοπτική». 

Αύριο η κεντρική ομιλία στην Αθήνα

Αύριο Κυριακή ο συνδυασμός του δημάρχου θα περιοδεύσει στις 11.00 το πρωί στην Λαμία (Καφέ ουζερί «Ο ΣΤΡΑΤΟΣ» - Παγκράτι Λαμία) ενώ στις 18.30 θα γίνει η κεντρικη ομιλία στην Αθήνα( Ξενοδοχείο «ΠΑΡΝΩΝ» - 3ης Σεπτεμβρίου Πλατεία Λαυρίου)

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, άτομα κάθονται, πίνακας και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 7 άτομα, εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και άτομα κάθονται

Η εικόνα ίσως περιέχει: τον Θεόδωρος Μπαμπαλής

Δελτίο τύπου

Σχετικά Άρθρα

2 σχόλια