Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σκληρή απάντηση Τσιάμη στις φήμες περί "καυγάδων" με Μπαμπαλή

18 Μαϊ. 2018 / 11:33 18 Μαϊ. 2018 / 11:52 (upd)

"Η γνωστή μέθοδος της λασπολογίας και κατασυκοφάντησης είναι σε εξέλιξη-Προσωπικά είμαι στόχος"

Επιστολή που θα συζητηθεί απέστειλε στο VimaPoliti.gr ο Αντiδήμαρχος Aγράφων Θεόδωρος Τσιάμης ,δίνοντας τις δικές του απαντήσεις στις φήμες των τελευταίων ημερών αλλά και στα σχόλια που αναρτήθηκαν στο "VP" και κάνουν  λόγο για καυγά μεταξύ του ιδίου και του δημάρχου Θεόδωρου Μπαμπαλή.

Με σκληρές εκφράσεις όπως  "επαγγελματίες λασπολόγοι" .συκοφάντες ,"αρχιερείς της προπαγάνδας" και "φαντάσματα του παρελθόντος" ο κ.Τσιάμης επιτίθεται σε όλους αυτούς που τον έχουν στοχοποιήσει τελευταία και διασπείρουν ,όπως αναφέρει,"πέτσινους καυγάδες".

Αναλυτικά η επιστολή του Αντιδημάρχου έχει ως εξής:

"Με έκπληξη μου διάβασα και άκουσα σχόλια και φήμες περί καβγά μου με τον δήμαρχο Αγράφων κ.Θεόδωρο Μπαμπαλή.Για αποκατάσταση της αλήθειας έχω να τονίσω ότι ο ηθικός ξεπεσμός κάποιων δεν έχει, ως φαίνεται, τέλος.

Εδώ και καιρό οι "συνήθης ύποπτοι" προβαίνουν σε συκοφαντική και λασπολογική επίθεση εναντίον μου, διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα ,δημιουργώντας ψευδείς εντυπώσεις και "πέτσινους" καυγάδες.

Όλα αυτά είναι είναι μάλλον ευσεβείς  πόθοι κάποιων ευφάνταστων ,που έχουν πλέον το ρόλο του επαγγελματία λασπολόγου και του αρχιερέα της προπαγάνδας, εξαπολύοντας ανερυθρίαστα άνανδρες, κακόβουλες, συκοφαντικές και ανήθικες κατηγορίες.

Οι δημότες των Αγράφων τους γνωρίζουν πλέον πολύ καλά και τους έχουν τοποθετήσει οριστικά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας .

Σαν Αντιδήμαρχος,αυτα τα χρόνια, υπηρετώ ΜΟΝΟ τους δημότες και προσπαθώ με όλες μου τις δυνάμεις να φανώ αντάξιος της επιλογής του δημάρχου.Εργάστηκα και εργάζομαι σκληρά με ανιδιοτέλεια, με σεβασμό στον πολίτη, με θάρρος, μαχητικότητα και πάνω από όλα με αίσθηση καθήκοντος και ηθική σε κάθε επίπεδο

Έχω κριθεί και κρίνομαι στην πορεία της ζωής μου, επαγγελματικά, κοινωνικά και πολιτικά από τους συμπολίτες μας, αλλά κυρίως από την συνείδηση μου, γιατί πιστεύω, ότι ηθικό χρέος όλων μας είναι να υπηρετούμε παραδειγματικά τους θεσμούς και αυτό πράττω σε κάθε μου βήμα .

Δεν έχουμε τίποτε να φοβηθούμε.

Είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι τα πράγματα έχουν αλλάξει…Από το «μπάχαλο» και το «χάος» περνάμε στην επιτέλους σωστή λειτουργία του Δήμου.

Η γνωστή μέθοδος της λασπολογίας και κατασυκοφάντησης είναι σε εξέλιξη. Προσωπικά είμαι στόχος. 

Γαιτί άραγε;

Ενοχλεί η ολοκλήρωση των έργων;

Ενοχλεί που ο Δήμος Αγράφων ,παρά την κρίση,μπορεί και ολοκληρώνει τα έργα του, μπορεί και πληρώνει το προσωπικό στην ώρα του. 

Κλείνοντας θέλω να τονίσω ότι είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που ασχολούμαι με κοινούς συκοφάντες και φαντάσματα του παρελθόντος

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Δ.Αγράφων

Θεόδωρος Τσιάμης

 

Σχετικά Άρθρα

5 σχόλια