Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2018 19:01

Cupcakes τριπλής σοκολάτας

Συστατικά

Για το frosting

400 γρ. κουβερτούρα

200 γρ. κρέμα γάλακτος

Για τη γέμιση

125 γρ. κουβερτούρα

180 γρ. κρέμα γάλακτος

Για τα cupcakes

75 γρ. κουβερτούρα

40 γρ. κακάο

120 γρ. βραστό νερό

120 γρ. ηλιέλαιο

120 γρ. κρέμα γάλακτος

150 γρ. ζάχαρη

2 αυγά

1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας

1 πρέζα αλάτι

150 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.

½ κ.γ. σόδα

60 γρ. λευκή κουβερτούρα

60 γρ. κουβερτούρα γάλακτος

Μέθοδος Εκτέλεσης

Για το frosting

Σπάμε με τα χέρια μας την κουβερτούρα σε μικρά κομμάτια και τα βάζουμε σε ένα μπολ.

Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και καλύπτουμε το μπολ με μία μεμβράνη.

Βάζουμε στον φούρνο μικροκυμάτων και ζεσταίνουμε για 2 ½ λεπτά στα 800 Watt.

Αφαιρούμε από τον φούρνο μικροκυμάτων και ανακατεύουμε με μία μαρίζ μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.

Καλύπτουμε με μία μεμβράνη και αφήνουμε στην άκρη.

Για τη γέμιση

Κόβουμε με τα χέρια μας την κουβερτούρα με τα χέρια μας σε μικρά κομμάτια και τα βάζουμε σε ένα μπολ.

Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και καλύπτουμε με μία μεμβράνη.

Βάζουμε στον φούρνο μικροκυμάτων και ζεσταίνουμε για 1 ½ λεπτό στα 800 Watt.

Αφαιρούμε και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Η γέμιση θέλουμε να είναι πιο αραιή από το frosting.

Καλύπτουμε με μία μεμβράνη και αφήνουμε στην άκρη.

Για τα cupcakes

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 160ο C στον αέρα.

Κόβουμε με τα χέρια μας την κουβερτούρα και τη βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ.

Προσθέτουμε το κακάο, το καυτό νερό και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι μέχρι να λιώσει η σοκολάτα.

Βάζουμε το ηλιέλαιο, την κρέμα γάλακτος, τη ζάχαρη, τα αυγά, το εκχύλισμα βανίλιας, το αλάτι και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν και να έχουμε ένα ρευστό μείγμα.

Σε ένα άλλο μπολ βάζουμε το αλεύρι και τη σόδα. Κόβουμε με τα χέρια μας την κουβερτούρα γάλακτος και τη λευκή σε μικρά κομμάτια και τα βάζουμε μέσα στο μπολ. Ανακατεύουμε με ένα κουτάλι.

Μεταφέρουμε το μείγμα με το αλεύρι στο ρευστό μείγμα, τα ανακατεύουμε με ένα κουτάλι και το μεταφέρουμε σε μία κανάτα.

Βάζουμε μέσα σε μία φόρμα για cupcakes τα ειδικά χαρτάκια και τα γεμίζουμε με το μείγμα.

Ψήνουμε σε υψηλή σχάρα για 20-25 λεπτά.

Αφαιρούμε από τον φούρνο και αφήνουμε για 30 λεπτά να κρυώσουν.

Για τη συναρμολόγηση

Βάζουμε το frosting και τη γέμιση σε δύο διαφορετικά κορνέ.

Παίρνουμε τα cupcakes και με ένα μικρό μαχαίρι ανοίγουμε στη μέση, από την πάνω πλευρά, μία τρύπα. (Αν θέλουμε μπορούμε να κρατήσουμε το κομμάτι του κέικ που αφαιρέσαμε για το στόλισμα).

Παίρνουμε το κορνέ με τη γέμιση και γεμίζουμε το κενό που κάναμε στο cupcake.

Παίρνουμε το κορνέ με το frosting και επικαλύπτουμε το cupcake.

Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία για όλα τα cupcakes μας.

Σερβίρουμε με λιωμένη λευκή σοκολάτα και με κομμάτια σοκολάτας.

Ο δεύτερος κύκλος του Survivor είναι προ των πυλών, με την πρεμιέρα του να έχει προγραμματιστεί για τις 21 Ιανουαρίου.

 Με δυο διαφορετικά βίντεο στον επίσημο λογαριασμό του παιχνιδιού επιβίωσης στο Facebook, ο ΣΚΑΙ ανακοίνωσε τους 24 διαγωνιζόμενους.

 Αυτοί είναι:

 Διάσημοι: 

 Κατερίνα Δαλάκα

Νάσος Παπαργυρόπουλος

Όλγα Φαρμάκη

Γιάννης Τσίλης

Στέλιος Κρητικός

Ελένη Χατζίδου

Γιάννης Δρυμωνάκος

Ξένια – REC

Μιχάλης Μουρούτσος

Μαρία Σαμαρίνου

Αλέξανδρος Παρθένης

Κατερίνα Χαλικιά

Μαχιμοι: 

Θοδωρής Θεοδωρόπουλος

Βιργινία Δικαιούλια

Νίκος Θωμάς

Αγγελική Κοκαλίτσα

Ηλίας Γκότσης

Μαρίνα Πήχου

Χάρης Γιακουμάτος

Ροδάνθη Καπαρού

Νικόλας Αγορού

Ντάρια Τουρόβνικ

Μελίνα Μεταξά

Κωνσταντίνος Τσεπάνης

Αποχαιρετώντας το 2017 στην Κοιλάδα του Αχελώου... στα Ψηλά Βουνά,  μεταξύ ουρανού & Αχελώου! Η Ευρωπαϊκή σημαία στη "σκεπή" της Κοιλάδας.

Εξόρμηση στη "σκεπή" της Κοιλάδας του Αχελώου πραγματοποίησε η Ομάδα πεζοπορίας & ορειβασίας Ορεινού Βάλτου και Κοιλάδας Αχελώου στο τέλος της χρονιάς.

Οι εξορμήσεις αυτές γίνονται στο πλαίσιο της ανάδειξης του φυσικού περιβάλλοντος και της πολιτιστικής κληρονομιάς για το ενδιαφέρον εναλλακτικού ποιοτικού τουρισμού που παρουσιάζει η περιοχή της Κοιλάδας του Αχελώου - απ’ τη γέφυρα Κοράκου ως και τη γέφυρα Τατάρνας-  και μπορούν να συμμετέχουν όλοι όσοι αισθάνονται νέοι κι αγαπούν τις αθλητικές δραστηριότητες κοντά στην καθαρή φύση.

Τα πεντακάθαρα τρεχούμενα νερά του Αχελώου- οι καταρράκτες του, τα αλπικά δάση, τα ψηλά βουνά, το ποτάμι και τα λιμνάζοντα νερά του Ασπροποτάμου προκαλούν και προσκαλούν για κάθε είδους αθλητικές δραστηριότητες με θέμα τον εναλλακτικό ποιοτικό τουρισμό όπως κολύμπι στα ορεινά, πεζοπορίες, ορειβασίες, αναρρίχηση, βαρκάδα, κανόε καγιάκ, παρατήρηση της άγριας ζωής, πολιτιστικό τουρισμό σε παραποτάμια θρησκευτικά & αρχαιολογικά μνημεία του του μυθικού Αχελώου

Στόχος Ομάδας όπως επισημαίνουν τα μέλη είναι:  "να ξαναφτιάξουμε τα παλιά μονοπάτια των προγόνων μας, σημείο-πέρασμα με τουριστικό ενδιαφέρον, αξιοποιώντας τις ομορφιές της περιοχής μας και συνοδεύουμε αποστολές με θέμα τον πολιτισμό και το περιβάλλον."Πρωτο Θέμα

 

Πολύς λόγος γίνεται το τελευταίο καιρό για το μέλλον των diesel κινητήρων, τους οποίους… τιμάμε ιδιαίτερα στην Ελλάδα, μετά και την απελευθέρωση της πετρελαιοκίνησης σε Αττική και Θεσσαλονίκη.

Είναι ένα θέμα που έχει αναδείξει πρώτο το newsauto.gr από το 2015, πριν οι σημερινές… κραυγές ήταν ακόμα ψίθυροι.

Πλέον τα δεδομένα έχουν αλλάξει, και όλα συζητιούνται. Και τα ίδια τα κράτη παίρνουν μέτρα ενάντια στην ατμοσφαιρική ρύπανση, “κυνηγώντας” ουσιαστικά τα παλιά αυτοκίνητα και κυρίως τα παλιά diesel.

Αλήθεια, πεθαίνουν οι diesel κινητήρες; Εμείς θα το θέταμε διαφορετικά αυτό το ερώτημα: Πεθαίνουν οι κινητήρες εσωτερικής καύσης;

Ακόμα κανείς, δεν αποδεικνύει τίποτα με ουσιαστικά επιχειρήματα.

 Βρίσκεται φωλιασμένο μέσα στην αγκαλιά της άγριας ευρυτανικής φύσης, περιτριγυρισμένο από γάργαρες πηγές, βελανιδιές και καστανιές εκατοντάδων ετών και με τον θηριώδη ψηλόβραχο της Τσούκας να στέκει ακοίμητος φρουρός από πάνω του. Πιθανολογείται μάλιστα ότι το όνομα Βράχα έλκει την καταγωγή του από αυτόν ακριβώς τον επιβλητικό βράχο. Η κτητορική επιγραφή μας πληροφορεί ότι ο ναός κατασκευάστηκε το 1745, ενώ η τοιχογράφησή του ολοκληρώθηκε το 1753. Το μοναστήρι όμως χρονολογείται πολλούς αιώνες πριν, αλλά είναι άγνωστη η ακριβής χρονολογία της ίδρυσης του.

 Έχει, όμως, επιβεβαιωθεί η “εκ βάθρου και θεμελίου” ανακαίνιση της μονής στα 1745 - 1753.   Το προγενέστερο της ανακαίνισης κτίσμα, που υπήρχε εκεί, καταστράφηκε, στο μεγαλύτερο μέρος του, από επιδρομές, ενώ γίνεται λόγος και για μία θανατηφόρα επιδημία που έπληξε, στις αρχές του 18ου αιώνα τον τόπο και ερήμωσε και τη μονή για παραπάνω από δυόμιση δεκαετίες.  Τοιχογραφίες, μια μικρή καμπάνα της μονής (1585), μια παλιά δεσποτική εικόνα “Ο Σωτήρ” (1664), τμήματα τέμπλου, καθώς και χειρόγραφα κι άλλα αξιολογημένα κειμήλια που χρονολογήθηκαν από το 16ο αιώνα, μαρτυρούν ως πιθανότερη χρονολογία ίδρυσης της μονής της Βράχας περίπου το 1600.

 Πρόκειται για αγιορείτικο τρίκογχο ναό, με στοιχεία παρόμοια με αυτά των παλιών μοναστηριών της Στάνας Επινιανών και της Σωτήρας στην Α. Φραγκίστα.Εντυπωσιάζει το μικρό καθολικό με το επίχρυσο τέμπλο, την εξαιρετική διακόσμηση, τις σπάνιες τοιχογραφίες και τις περίτεχνες εικονογραφήσεις με πλήθος θεμάτων από την Παλαιά και την Καινή Διαθήκη. Εικονογραφικά αναπτύσσονται και οι τρεις κύκλοι, ο Λειτουργικός, ο Χριστολογικός και ο Αγιολογικός, με εμβόλιμα παράλληλα θέματα, που αποδίδονται στην επίδραση του Διονυσίου και στη βορειοδυτική γωνία ιστορούνται οι δύο δωρητές κρατώντας το ομοίωμα της εκκλησίας, ο ηγούμενος της μονής Δαμασκηνός και ο Δημήτριος ο προσκυνητής. 

 Ως ζωγράφοι πιθανολογούνται οι αγιογράφοι Γεώργιος Γεωργίου και Γεώργιος Αναγνώστου, μαθητές του Διονυσίου εκ Φουρνάς.  Επίσης λέγεται ότι σε κάποιους τοίχους του ναού υπήρχαν και υπογραφές σημαντικών αγωνιστών της επανάστασης, μαζί και αυτή του Καραϊσκάκη, οι οποίες όμως σκεπάστηκαν με χρώμα κατά τη δεκαετία του 1930, όπως δυστυχώς χαράχτηκε με τα ονόματα κάποιων άμυαλων επισκεπτών και ο διακοσμημένος εξωνάρθηκας του ιστορικού μοναστηριού.Η Μονή γιορτάζει στις 6 Αυγούστου.

Δείτε το Βίντεο του Ανδρέα Κουτσοθανάση.

Επάξια στην πρώτη θέση για το 2017 το βίντεο-drone με εικόνες απο την Ευρυτανική πρωτεύουσα

Πρώτο ανάμεσα σε 21 video drone που επιλέχτηκαν ως φιναλίστ του διαγωνισμού Best Aerial Video στο travelwithdrone.com είναι τελικά μετά και την ψηφοφορία το εκπληκτικό βίντεο με εικόνες απο το Καρπενήσι που το δημιούργησε ο σχεδιαστής χειροποίητων κουστουμιών Τάκης Γιαννέτος

Η ελληνική συμμετοχή κατάφερε να φτάσει στην κορυφή ξεπερνώντας συμμετοχές από το Κατάρ, την Μαλαισία, την Γαλλία, τις Ηνωμένες Πολιτείες, το Βιετνάμ, την Νορβηγία, την Κίνα και την Ισλανδία.

Δήμος Καρπενησίου:Με την ανατολή του 2018 το Καρπενήσι μας στην κορυφή του κόσμου

Για ακόμα μια φορά, το Καρπενήσι πρωταγωνίστησε και βρέθηκε στην κορυφή του κόσμου. Ο Τάκης Γιαννέτος με ένα εντυπωσιακό εναέριο βίντεο από τον πανέμορφο τόπο μας, συμμετείχε και κατέκτησε την 1η θέση και το χρυσό βραβείο στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό “ The Best Drone Videos 2017”. Στο διαγωνισμό συμμετείχαν 21 video drone καταξιωμένων επαγγελματιών του Hollywood και όχι μόνο. Στην τελικό όμως πέρασαν οι συμμετοχές από το Κατάρ, Μαλαισία, Γαλλία, Ηνωμένες Πολιτείες, Βιετνάμ, Νορβηγία, Κίνα, Ισλανδία και Ελλάδα. 

Είμαστε όλοι υπερήφανοι που το μαγευτικό Καρπενήσι μας βρέθηκε για άλλη μια φορά στην κορυφή του κόσμου. Το καλύτερο δώρο για όλους μας και το πιο αισιόδοξο μήνυμα για το 2018. 

Πολλά συγχαρητήρια και θερμές ευχαριστίες στον Τάκη Γιαννέτο για το καταπληκτικό βίντεο.

 Δείτε ΕΔΩ τους φιναλιστ 

 Ο σχεδιαστής Τάκης Γιαννέτος είναι ο δημιουργός ενός video drone για το Καρπενήσι που συμπεριλαμβάνεται μεταξύ των φιναλιστ του διεθνούς διαγωνισμού Best Aerial Video

Αναμεσά σε 21 video drone που επιλεχτήκαν το Καρπενήσι φιγουράρει στους φιναλίστ του διαγωνισμού Best Aerial Video στο travelwithdrone.com. 

Η ελληνική συμμετοχή κατάφερε να περάσει στην 7δα - μαζί με συμμετοχές από το Κατάρ, την Μαλαισία, την Γαλλία, τις Ηνωμένες Πολιτείες, το Βιετνάμ, την Νορβηγία, την Κίνα και την Ισλανδία- και διεκδικεί επάξια διάκριση.  Ο δημιουργός του συγκεκριμένου video drone για το Καρπενήσι είναι ο σχεδιαστής χειροποίητων κουστουμιών Τάκης Γιαννέτος.  

Αν σας αρέσει , πατήστε "vote" μόλις ανοίξετε τη σελίδα!Μπορείτε να ξαναψηφίσετε όσοι έχουν ήδη ψηφίσει.

Ψηφίστε εδώ

Δείτε το εκπληκτικό Video : 

Θεωρείται ένας απο τους καλύτερους παίκτες μπουζουκιού της Αυστραλίας και ο κορυφαίος δεξιοτέχνης στο μπουζούκι στο Σίδνεϊ.

Ο λόγος για τον Θωμά Τσώνη που έχει κάνει τους Αυστραλούς να λατρέψουν το μπουζούκι.Δεν υπάρχει γάμος και χαρά που να μην έχει παίξει μουσική. Τον τελευταίο καιρό μάλιστα ο Ελληνοαυστραλός έρχεται και στη χώρα μας αφού παίζει σε γαμήλια γλέντια στην Κρήτη και στη Σαντορίνη.

 Ο ίδιος κατάγεται απο το Καρπενήσι ενώ έχει και οικογενειακές ρίζες απο το Αγρίνιο και την Ναύπακτο.

Στο παρελθόν είχε δουλέψει με γνωστούς καλλιτέχνες σε νυχτερινά κέντρα της Αθήνας

Κυριακή, 24 Δεκεμβρίου 2017 17:14

Έθιμα και παραδόσεις των Χριστουγέννων

Με έθιμα και παραδόσεις που έχουν τις ρίζες τους βαθιά πίσω στο χρόνο, ετοιμάζονται όλες οι περιοχές της Ελλάδας να υποδεχτούν τη γέννηση του Χριστού.

 Πόλεις και χωριά σε όλη τη χώρα "στολίστηκαν", φωτίστηκαν και οι προετοιμασίες για την άφιξη της πιο χαρούμενης γιορτής της Χριστιανοσύνης "ντύνονται" με μελωδίες και παίρνουν άρωμα από τις κουζίνες των νοικοκυριών.

"Χριστούγεννα, Πρωτούγεννα, πρώτη γιορτή του χρόνου.

Για βγήτε, δέτε, μάθετε, που ο Χριστός γεννάται.

Γεννιέται κι ανατρέφεται με μέλι και με γάλα.

Το γάλα τρών’ οι άρχοντες, το μέλι οι αφεντάδες.

 Ανοιξ’ αφέντημ’ άνοιξε την αργυρή σακούλα, κι αν έχει γρόσια, δώσ’ μου τα, φλουριά μη τα λυπάσαι."

"Τσιγαρίθρες", λουκάνικα, "μπουμπάρια", "χριστόψωμα" "βασιλόψωμα" "βασιλοκουλούρες", μπακλαβάδες και πολλά κάλαντα είναι γεμάτα τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά στην Ευρυτανία. Τα έθιμα ξεκινούν από την παραμονή των Χριστουγέννων και ολοκληρώνονται μετά την Πρωτοχρονιά. Ξεκινούν με την "χοιροσφαγή" αλλά και τον τρόπο με τον οποίο σφάζουν τα γουρούνια και φτάνει μέχρι το "πάντρεμα της φωτιάς". Συνοδεύονται με γλέντι, με κάλαντα και αρκετά μεγάλο τελετουργικό.

Στα χωριά της Δυτικής Φθιώτιδας και του Δομοκού της Παρνασσίδας και της Δωρίδας η "σφαγή των χοίρων" η λεγόμενη "χοιροσφαγή" παίρνει ένα εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα. Σχεδόν σε κάθε σπίτι υπάρχει γουρούνι. Οι κάτοικοι και οι προσκεκλημένοι σε ομάδες ξεκινούν το σφάξιμο από σπίτι σε σπίτι. Μάλιστα προσδίδουν ένα τελετουργικό στην "χοιροσφαγή". Όταν τελειώσουν όλους του χοίρους της γειτονιάς αρχίζει το γλέντι ενώ την ίδια ώρα οι νοικοκυρές ξεκινούν να φτιάξουν λουκάνικα "τσιγαρίθρες" και "μπουμπάρια". Σε ένα μεγάλο καζάνι ρίχνουν τμήματα από το λίπος του χοίρου που έχει και κομμάτια κρέας πάνω του, το βάζουν στη φωτιά και αυτό αρχίζει να λιώνει. Συλλέγουν το ρευστό λίπος σε δοχεία και ότι απομένει στο τέλος είναι "τσιγαρίθρες". Το "σβήνουν" με καλό κρασί και είναι από τους πρώτους μεζέδες στο γλέντι.

Τα πνευμόνια, και την σπλήνα και άλλα εντόσθια μαζί με πράσο, ρύζι και μυρωδικά οι νοικοκυρές στη Φθιώτιδα τα χρησιμοποιούν για να φτιάξουν "μπουμπάρια". Όλη αυτή την μάζα την περνούν μέσα σε ένα έντερο και στη συνέχεια τα βράζουν για αρκετή ώρα. Από κει και μετά μεταφέρονται στο φούρνο για να ροδοκοκκινίσουν και αποτελούν έναν πρώτης τάξεως μεζέ για τις επόμενες μέρες.

Τα ξημερώματα των Χριστουγέννων σε ορισμένες περιοχές όπως σε αυτές της Ευρυτανίας το "τσικνίζουν". Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας τα ξημερώματα των Χριστουγέννων ανάβουν τις φωτιές και πριν ακόμα βγει ο ήλιος έχουν ήδη στήσει το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι με χοιρινά και μεζέδες.Στα χωριά της δυτικής Φθιώτιδας τα ξημερώματα των Χριστουγέννων συνηθίζουν να "αρραβωνιάζουν τη φωτιά". Οι νοικοκυρές τοποθετούν στο τζάκι ένα πολύ μεγάλο ξύλο και εκείνη την ώρα σύμφωνα με την παράδοση ό,τι ζητήσεις μπορεί να γίνει. Βεβαίως αυτό που θα ζητήσεις πρέπει να αφορά στα παιδιά και όχι στους παντρεμένους.

Είτε με καρύδια που είναι επικρατέστερο είτε με αμύγδαλα κάθε σπίτι στην Ρούμελη έχει το μπακλαβά του. Υπάρχει μάλιστα ανταγωνισμός στις νοικοκυρές για το ύψος που θα έχει το γλυκό τους, το μέγεθος του ταψιού που θα χρησιμοποιήσουν ενώ τις προηγούμενες ημέρες το ξενύχτι είναι δεδομένο για να ανοίξουν τα χειροποίητα "φύλλα".

Μέσα σε όλα τα άλλα ξεχωρίζουν το "βασιλόψωμο" και οι "βασιλοκουλούρες" που τρώγονται ανήμερα του Αγίου Βασιλείου, αφού από τον Αϊ Βασίλη πήρε το όνομά του. Σε ορισμένες περιοχές εκτός από αλεύρι οι νοικοκυρές βάζουν μέσα ρεβύθι αλεσμένο, ή ακόμη και ντόπιο καλαμπόκι. Βάζουν μέσα βασιλικό και μυρωδικά και πάνω του δημιουργούν διάφορα σχήματα και παραστάσεις οι οποίες έχουν σχέση με την καθημερινότητα. Αφορούν είτε στην παραγωγή και τα χωράφια, είτε στην υγεία και τα ακίνητα είτε στην οικογένεια. Μετά το ψήσιμο του είναι έτοιμο να κοπεί, την ώρα του φαγητού, το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς.

Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου 2017 18:27

Mεγάλη νικήτρια του Nomads η Αποστολία Ζώη

Τρίτος ο Μαυρίδης που συγκίνησε με την αποκάλυψη του γιατί μπήκε στο παιχνίδι

Με έναν απίστευτο ρυθμό η γνωστή τραγουδίστρια άφησε στη δεύτερη θέση τον Κωνσταντίνο Οροκλό και πήρε μαζί με τη νίκη και την επιταγή των 100.000 ευρώ.Ο Οροκλός την χαρακτήρισε «νίντζα». Ο Αρναούτογλου «μετρ των ατομικών ασυλιών». Φραντζή, Μαυρίδης, Αλεξάνδρου την είχαν εδώ και καιρό χαρακτηρίσει ως έναν από τους πιο δυνατούς παίκτες του παιχνιδιού. Κι εκείνη απέδειξε ότι είναι όλα τα παραπάνω και ακόμη περισσότερα! Η Αποστολία Ζώη είναι η μεγάλη νικήτρια του Nomads για την φετινή χρονιά!

Η γνωστή τραγουδίστρια με περίσσια δύναμη, με απίστευτες αντοχές, με απαράμιλλο σημάδι, κατάφερε να τερματίσει πρώτη σε έναν στίβο μάχης 180 μέτρων, με μια σειρά δύσκολων και απαιτητικών εμποδίων, αφήνοντας δεύτερο και καταϊδρωμένο τον Κωνσταντίνο Οροκλό, που δεν δίστασε να παραδεχθεί την ήττα του και την ανωτερότητα της Αποστολίας. Άλλωστε ο ίδιος είχε πει σε ανύποπτο χρόνο ότι δεν θα ήθελε να έχει αντίπαλο στον τελικό την συγκεκριμένη παίκτρια.

Σε γυναίκα λοιπόν πήγε ο πρώτος τίτλος του Nomads και η Αποστολία εκτός από την ηθική ικανοποίηση και το βραβείο, παρέλαβε και την επιταγή των 100.000 ευρώ. Το μεγάλο φαβορί, κυρίως λόγω δημοφιλίας, Γιώργος Μαυρίδης έμεινε στην τρίτη θέση και αποκλείστηκε από το δεύτερο σκέλος του τελικού, καθώς συγκέντρωσε μόλις 6 βαθμούς στο πένταθλο, έναντι 9 των δύο αντιπάλων του.

Ο Μαυρίδης πάντως κέρδισε τις εντυπώσεις και την συμπάθεια των τηλεθεατών με την συγκινητική αποκάλυψή του για τον λόγο που μπήκε στο Nomads.

Όπως εξομολογήθηκε ο γνωστός tattoo artist και παρουσιαστής, για να δεχθεί να μπει στο παιχνίδι, ζήτησε η αμοιβή του, να πάει για την ανακαίνιση του παιδοογκολογικού τμήματος του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ. Ακόμα και τα χρήματα που κέρδισε από τα επιμέρους έπαθλα θα διατεθούν για τον σκοπό αυτό. Η συμφωνία ήταν είτε έμενε 1 εβδομάδα είτε 3 μήνες, η ανακαίνιση θα γινόταν.Ο Μαυρίδης μεταξύ άλλων δήλωσε: «Κάποια στιγμή με κάλεσαν στα γραφεία του ΑΝΤ1 να μιλήσω για το Nomads και γενικότερα για το αν θα ήθελα να έχω μια συνεργασία με το κανάλι. Πέρασα την πόρτα του γραφείου του κυρίου Λάτσιου, συζητήσαμε, μου είπε για μια υπερπαραγωγή, το Nomads, και μου έκανε την πρόταση να συμμετάσχω. Για να είμαι ειλικρινής του είπα κατευθείαν όχι.

Εκείνος μου είπε να ηρεμήσω, να είμαι πιο διαλλακτικός, να το συζητήσουμε. Μου έγινε μια πολύ καλή οικονομική πρόταση. Μετά από δύο μέρες πήγα στο γραφείο του κυρίου Λάτσιου και του είπα ότι δεν θέλω να με ανταμείψετε με πληρωμή ανά εβδομάδα ή ανά επεισόδιο και τους ζήτησα τα χρήματα αυτά να πάνε στο παιδογκολογικό, στην κλινική, και να ανακαινίσουν την πτέρυγα. Τους είπα να κάνουν αυτό και θα μπω. Χαίρομαι που ο ΑΝΤ1 με βοήθησε σε αυτό».Πρώτο Θέμα

Επικοινωνήστε μαζί μας στο vimapoliti@gmail.com ή απευθείας στην φόρμα επικοινωνίας

Please, enter your name
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message