Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διαφημιστείτε στο vimapoliti.gr

07 Οκτ. 2016 / 01:17 12 Δεκ. 2016 / 11:36 (upd)

 Διαφημιστείτε έξυπνα και αποτελεσματικά!!!

Το VimaPoliti.gr είναι ένα ειδησεογραφικό portal που συγκεντρώνει σε μία σελίδα πλούσια θεματολογία για την Πολιτική,την Οικονομία,το Περιβάλλον ,την Υγεία κ.α ενώ παράλληλα παρέχει καθημερινή ενημέρωση σε θέματα επικαιρότητας καθώς και αναλυτική ενημέρωση στα όσα συμβαίνουν στην περιφέρεια (Δυτική Ελλάδα-Στερεά Ελλάδα-Ευρυτανία-Φθιώτιδα-Αιτωλοακαρνανία)κ.α

Στη σελίδα του VimaPoliti.gr μπορούν να φιλοξενηθούν όλα τα είδη των διαφημίσεων.

Εμείς,

-Παρέχουμε διαφημιστική προβολή σε όλες τις επιχειρήσεις με διαφημιστικό περιεχόμενο που ενδιαφέρει τους επισκέπτες μας, να προβληθούν σε τιμές συμβατές με το οικονομικό κλίμα της εποχής.

-Ανάλογα με το budget σας μπορείτε να επιλέξετε τη διαφημιστική καμπάνια που θα μεγιστοποιήσει τα οφέλη προβολής σας

-Μπορούμε για την καλύτερη προβολή σας να κατασκευάσουμε άμεσα και οικονομικά ιστοσελίδα-site,σελίδα προβολής στα κοινωνικά δίκτυα κ.α

-Παράλληλα, η σελίδα έχει σημαντική παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Social Media) μέσω των οποίων υπάρχει δυνατότητα προβολής.

 Επικοινωνήστε μαζί μας για να σχεδιάσουμε μαζί την καλύτερη πρόταση διαφημιστικής προβολής της εταιρείας σας ή των προϊόντων / υπηρεσιών σας.

Μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας στο κάτω μέρος της σελίδας μας καθώς και να μας στείλετε μήνυμα στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 Διαφημιστείτε έξυπνα και αποτελεσματικά!!!

 Στοιχεία επικοινωνίας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 τηλ.6944394410(cosmote)-6983643450(whats up)

τηλ/fax-2105141814

 

 

Σχετικά Άρθρα