Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φιλική νίκη του Παναιτωλικού επί του ΠΑΣ

05 Αυγ. 2018 / 12:24

Ο Παναιτωλικός ήταν ο νικητής στην φιλική αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΣ, που έγινε στα Γιάννενα, καθώς με το γκολ του Ντίας επικράτησε με 1-0. Δοκάρι για τους Αγρινιώτες ο Γουίλιαν. Ξεκίνησε βασικός ο Κόντε.  

Την πρώτη του ήττα στα φιλικά προετοιμασίας γνώρισε ο ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς ηττήθηκε στο ΠΕΑΚΙ από τον Παναιτωλικό με 1-0. Οι Αγρινιώτες στο πρώτο ημίχρονο, όπου ουσιαστικά οι δύο προπονητές χρησιμοποίησαν βασικά σχήματα, έδειξαν καλύτερη εικόνα καθώς εκτός από το γκολ του Ντίας είχαν κι ένα δοκάρι με τον Γουίλιαν. Από την άλλη ο ΠΑΣ Γιάννινα, με τον οποίο αγωνίστηκε κανονικά το πρόσωπο των ημερών, ο Πέδρο Κόντε, είχε καλύτερο πρόσωπο στην επανάληψη, έχασε ευκαιρίες με τον Κριζμάν αλλά γκολ δεν βρήκε!

Η αρχική διάταξη των δύο ομάδων

Ο ΠΑΣ Γιάννινα στο φιλικό κόντρα στους «κυανοκίτρινους» παρατάχθηκε με σύστημα 4-4-2. Στο τέρμα τον Βελλίδη, τους Τζημόπουλο-Μιχαήλ κεντρικούς αμυντικούς, τον Μπουκουβάλα αριστερά και τον Ντόλοβατς στα δεξιά. Αμυντικά χαφ οι Λίλα-Γιάκος, αριστερό εξτρέμ ο Κούζικ, δεξιά ο Βιδάλ και οι δύο της επίθεσης, Κόντε και Ξύδας. Θυμίζουμε ότι όλο το τελευταίο διάστημα ο φορ από την Ισπανία είναι στην πρώτη γραμμή της μεταγραφικής επικαιρότητας, αλλά τελικά ακόμη δεν έχει υπάρξει εξέλιξη, οπότε ο Γιάννης Πετράκης τον χρησιμοποιεί κανονικά στο βασικό σχήμα των φιλικών τεστ του «Άγιαξ της Ηπείρου».

Σχετικά Άρθρα