Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επιστροφή σε ..γνώριμα λημέρια για τον Προδρομίτη(Φώτο)

20 Φεβ. 2022 / 07:56 25 Μαρ. 2022 / 11:42 (upd)

Ιδιαίτερο ήταν το παιχνίδι του Σαββάτου στο Αγρίνιο μεταξύ του Παναιτωλικού και του Παναθηναικού , για την 24η αγωνιστική της Super League K19,για τον Θάνο Προδρομίτη.

Ο 18χρονος (γεν.29/02/2004) "μαέστρος" της πράσινης άμυνας βρέθηκε στα παλιά του λημέρια, στην γενέτειρά του το Αγρίνιο, παίζοντας στα γήπεδα όπου μέχρι την ηλικία των 14 ετών έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα.

Όπως αναμένονταν φίλοι,παλιοί συμπαίχτες του ,συμμαθητές και συγγενείς τον υποδέχθηκαν "ζεστά" στην ολιγόωρη επιστροφή του στην όμορφη και ηλιόλουστη πόλη του Αγρινίου  .

Θυμίζουμε πως ο κεντρικός αμυντικός του "τριφυλλιού" ,στα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα (11-14 χρονών)τα έκανε στις Ακαδημίες  του "Άτλαντες Αγρινίου" ,έχοντας  εξαιρετικές εμφανίσεις τόσο στο προπαιδικό-παιδικό Αιτωλ/νίας,Μεικτή Κ-14,ομάδα Παίδων της ΕΠΣΑ αλλα και στο Β' τοπικό όπου ενθουσίασε  τους πάντες παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο.

Το 2018 ,μόλις 14 ετών,εντάχθηκε στις ακαδημίες του Παναθηναικού και αγωνίστηκε με εξαιρετικές επιδόσεις στα τμήματα υποδομής Κ15, Κ16,Κ17,ενώ φέτος αγωνίζεται στην Κ19 με τους ανθρώπους των ακαδημιών του Παναθηναϊκού να μένουν πάρα πολύ ικανοποιημένοι από την εμφάνιση του, εκτιμώντας  το ταλέντο και την πρόοδό του δείχνοντας εμπράκτως πως τον πιστεύουν αφού μόλις τον Οκτώβρη υπέγραψε τριετές επαγγελματικό συμβόλαιο.

Αξιοσημείωτο είναι πως και ο αδερφός του Λάμπρος Προδρομίτης(γεν.2/2/2006) ακολουθεί τα βήματα του αδερφού του και αγωνίζεται εξίσου εξαιρετικά εως τώρα στην ακαδημία του Αγρινίου.

 

 

Σχετικά Άρθρα