Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πυκνώνει τις δημόσιες εμφανίσεις της η Θωμαϊς Οικονόμου

15 Απρ. 2018 / 01:23 16 Απρ. 2018 / 11:10 (upd)

Μπορεί κάποιοι να πιστεύουν πως οι εκλογές είναι ακόμη μακριά, όμως κάποιοι άλλοι ακολουθούν πιστά την λαϊκή ρήση που λέει «Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν».

Μια απ’ αυτούς που το πιστεύουν αυτό είναι και η λαμπερή και πολλά υποσχόμενη στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας Θωμαϊς Οικονόμου, η οποία το τελευταίο διάστημα πυκνώνει ολοένα και περισσότερο τις κομματικές της εμφανίσεις και επαφές  με ότι αυτό συνεπάγεται και με ότι συνειρμούς ακολουθείται. Η Ευρυτανικής καταγωγής Ιατρός , δεν κρύβει στιγμή τις πολιτικές της φιλοδοξίες και είναι έτοιμη να προσφέρει όπου ταχθεί από την παράταξη και αρκετοί είναι αυτοί που την θέλουν υποψήφια στο νομό Ευρυτανίας.

Την Μεγάλη εβδομάδα βρέθηκε στα Άγραφα,και συγκεκριμένα στην Γρανίτσα όπου και παρευρέθηκε στον ετήσιο εορτασμό της μνήμης του Αγίου Μιχαήλ, ενώ λίγο μετά επισκέφτηκε το Λαογραφικό Μουσείο του χωριού.Στην Ανάσταση το Μ.Σάββατο βρέθηκε στο Ναό Αγ. Τριάδας Καρπενησίου ενώ δεν παρέλειψε να επισκεφτεί την γενέτειρα και το πατρικό σπίτι του πατέρα της στα Λεπιανά. 

Απο το Φλεβάρη και έπειτα έχει σειρά επαφών και συζητήσεων με αυτοδιοικητικούς και εμπόρους της Ευρυτανίας  ενώ απο τέλη Μάρτη συμμετέχει την Πολιτική Ακαδημία Στελεχών της Ν.Δ.

Το πόσο ..ζεστά έχει πάρει το ρόλο της πιθανής υποψηφιότητάς της στα ψηφοδέλτια της ΝΔ ,φαίνεται και απο το ότι έχει ήδη ανανεώσει την προσωπική της ιστοσελίδα κάνοντάς την αμιγώς πολιτική ενώ συχνή είναι και η παρουσία της στα κοινωνικά δίκτυα

Φωτογραφία του χρήστη Θωμαΐς Οικονόμου - Thomais Oikonomou.Φωτογραφία του χρήστη Θωμαΐς Οικονόμου - Thomais Oikonomou.

Φωτογραφία του χρήστη Θωμαΐς Οικονόμου - Thomais Oikonomou.

 

 

Σχετικά Άρθρα