Με 36 θέματα στην ατζέντα του συνεδριάζει το ΔΣ Καρπενησίου

26 Φεβ. 2018 / 06:35 26 Φεβ. 2018 / 08:38 (upd)

Συνεδριάζει αυτη την ώρα το δημοτικό συμβούλιο Καρπενησίου για  συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:

Έγκριση απόφασης ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ (Αναμόρφωση προϋπολογισμού) – Εισηγήτρια η πρόεδρος της ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ κ.Ζαλοκώστα

Αναμόρφωση προϋπολογισμού (εισηγήτρια η αντιδήμαρχος κ.Κονιαβίτη Ευδοξία)

Προγραμματισμός προσλήψεων για το έτος 2018 (εισηγήτρια η Γ.Γ. κ.Χορμόβα)

Πρόσληψη προσωπικού για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών (εισηγήτρια η Γ.Γ. κ.Χορμόβα)

Εκτέλεση δημοτικής συγκοινωνίας (εισηγήτρια η Γ.Γ. κ.Χορμόβα)

Μεταβίβαση αρμοδιότητας Δημοτικού Συμβουλίου στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής (εισηγήτρια η Γ.Γ. κ.Χορμόβα)

Έγκριση δαπάνης και διάθεσης πίστωσης προγράμματος  τουριστικής προβολής έτους 2018 (εισηγητής ο πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής ανάπτυξης  κ.Κατσούδας)

Άρση της αριθμ. 75/2014 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου (εισηγήτρια η αντιδήμαρχος κ.Κονιαβίτη)

Κοινωφελής χρήση του  δημοτικού σχολείου Τ.Κ. Μικρού Χωριού και εκμίσθωσή του (εισηγήτρια η αντιδήμαρχος κ.Κονιαβίτη)

Διοργάνωση Ενημερωτικής Ημερίδας με θέμα «Ο ρόλος της Γυναίκας στη σύγχρονη κοινωνία» στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Γυναίκας (εισηγήτρια η αντιδήμαρχος κ.Γκαρίλα)

Συνδιοργάνωση Σεμιναρίου Ιατρικής Βουνού με το Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Ιατρική Σχολή (εισηγήτρια η αντιδήμαρχος κ.Γκαρίλα)

Ένταξη Δήμου Καρπενησίου στο Δίκτυο Υγιών Πόλεων (εισηγητής ο εντεταλμένος δημ.σύμβουλος κ.Πέτρου)

Έγκριση του σχεδίου προγραμματικής σύμβασης για την εκτέλεση του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ Δ.Ε. ΔΟΜΝΙΣΤΑΣ, ΚΤΗΜΕΝΙΩΝ, ΠΡΟΥΣΟΥ ΚΑΙ ΦΟΥΡΝΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2017-2018 (Α΄ΦΑΣΗ)» (εισηγητής ο αντιδήμαρχος κ.Βονόρτας)

Έγκριση της μελέτης για την εκτέλεση του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ Δ.Ε. ΔΟΜΝΙΣΤΑΣ, ΚΤΗΜΕΝΙΩΝ, ΠΡΟΥΣΟΥ ΚΑΙ ΦΟΥΡΝΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2017-2018 (Α΄ΦΑΣΗ)» (εισηγητής ο αντιδήμαρχος κ.Βονόρτας)

Έγκριση υποβολής πρότασης με τίτλο «Βελτίωση και επέκταση δικτύων ύδρευσης ΔΕ Ποταμιάς»  στην πρόσκληση 41 «Έργα  εξοικονόμησης και αναβάθμισης της ποιότητας του πόσιμου νερού» του  Ε.Π. Στερεά Ελλάδα (εισηγητής ο αντιδήμαρχος κ.Βονόρτας)

Εξουσιοδότηση της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας για την επίλυση του προβλήματος της μη κάλυψης με τηλεοπτικό σήμα όλων των περιοχών του Δήμου Καρπενησίου (εισηγητής ο αντιδήμαρχος κ.Βονόρτας)

Γνωμοδότηση για τη μεταφορά της έδρας και μετονομασία της ενορίας του ιερού ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Δομιανών Ευρυτανίας (εισηγητής ο πρόεδρος κ.Λάππας)

Έγκριση τρόπου κατασκευής έργων (εισηγητής ο αντιδήμαρχος κ.Βονόρτας)

Εκτέλεση δημοσίου έργου από φυσικό πρόσωπο (εισηγητής ο αντιδήμαρχος κ.Βονόρτας)

Έγκριση  διενέργειας ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για προμήθεια πετρελαιοειδών (υγρών καυσίμων και λιπαντικών διαφόρων τύπων) (εισηγήτρια η αντιδήμαρχος κ.Κονιαβίτη)

Εκμίσθωση με δημοπρασία αθλητικών εγκαταστάσεων για την διεξαγωγή τουρνουά και συγκρότηση επιτροπής για τη διαχείριση των αθλητικών εγκαταστάσεων για το έτος 2018 (εισηγητής ο αντιδήμαρχος κ.Κουτρομάνος)

Κατανομή  A΄ Δόσης  2018 για κάλυψη λειτουργικών δαπανών σχολείων και κάλυψη δαπάνης υλοποίησης του θεσμού Σχολικού τροχονόμου Α΄ τριμήνου έτους  2018 (εισηγήτρια η αντιδήμαρχος κ.Γκαρίλα)

Επί αιτήσεως Μπαρλά Ροδάνθης, για πρόωρη λύση της σύμβασης μίσθωσης του δημοτικού ξενώνα στην Τοπική Κοινότητα Φιδακίων (εισηγήτρια η αντιδήμαρχος κ.Κονιαβίτη Ευδοξία)

Επί αιτήματος Λιάρου Γεωργίου για θέση στάθμευσης επί της κεντρικής πλατείας Τ.Κ. Προυσού (εισήγηση από Επιτροπή Ποιότητας Ζωής) (εισηγητής ο αντιδήμαρχος κ.Βονόρτας)

Επί αιτήματος Καρδαμπίκη Γεωργίου για θέση στάθμευσης έμπροσθεν επιχείρησης του (εισήγηση από Επιτροπή Ποιότητας Ζωής) (εισηγητής ο αντιδήμαρχος κ.Βονόρτας)

Επιστροφή αχρεωστήτως καταβληθέντων (εισηγήτρια η αντιδήμαρχος κ.Κονιαβίτη Ευδοξία)

Επί αιτήσεως δημοτών για παρατάσεις ταφής στην Τ.Κ. Μεγάλου (εισηγήτρια η αντιδήμαρχος κ.Κονιαβίτη)

Παραχώρηση δικαιωμάτων για σύσταση μονών οικογενειακών τάφων στην ΤΚ Προυσού στις κ.κ.: α)Αλαμπασύνη Βασιλική και β)Στεργιάκη Βασιλική (εισηγήτρια η αντιδήμαρχος κ.Κονιαβίτη)

Έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής υπηρεσιών (εισηγήτρια η αντιδήμαρχος κ.Κονιαβίτη)

ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (Εισηγητής ο αντιδήμαρχος κ.Βονόρτας Δημήτριος)

Έγκριση  1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (Τακτοποιητικού) του έργου: «Διευθέτηση ομβρίων  και αποκατάσταση ζημιών από θεομηνίες στις ΤΚ του Δήμου Καρπενησίου», ανάδοχος: Μ.& Χ. Μακρυπούλιας ΟΕ

Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου: «Αναπλάσεις κοινοχρήστων χώρων Τ.Κ. Δομνίστας και οικισμού Σκοπιάς»,  ανάδοχος: Δρόσος Τ. Ζησιμόπουλος Δ. ΕΕ

Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου: «Εσωτερική οδοποιία ΤΚ Άμπλιανης»,  ανάδοχος: ΑΚΡΑ ΜΕΛΕΤΗ ΔΟΜΗΣΗ ΟΕ

Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου: «Αποκατάσταση υδρομάστευσης ΤΚ Στάβλων»,  ανάδοχος: ΑΚΡΑ ΜΕΛΕΤΗ ΔΟΜΗΣΗ ΟΕ

Σύσταση επιτροπής οριστικής παραλαβής  του έργου «Κατασκευή παροχών αποχέτευσης Τ.Κ. Βράχας»

Σύσταση επιτροπής οριστικής παραλαβής  του έργου «Βελτίωση υποδομών στις Τ.Κ. της ΔΕ Φουρνάς»

Σύσταση επιτροπής προσωρινής παραλαβής  του έργου «Κατασκευή νέου παταριού στο Κοιμητήριο Καρπενησίου»

 

Προσθήκη σχολίου

H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί.
Το "VimaPoliti.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του portal

Επικοινωνήστε μαζί μας στο vimapoliti@gmail.com ή απευθείας στην φόρμα επικοινωνίας

Please, enter your name
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message