Καρπενήσι:Συμμετοχή της δημοτικής ομάδας σε εκδηλώσεις κοπής πίτας

30 Ιαν. 2018 / 07:00 30 Ιαν. 2018 / 07:12 (upd)

"Σάρωσαν" τις εκδηλώσεις κοπής πίτας Ευρυτανικών συλλόγων σύσσωμη η δημοτική ομάδα του Καρπενησίου με μπροστάρη τον ίδιο τον δήμαρχο.

Δείτε τι αναφέρουν για την παρουσία τους στις εκδηλώσεις..

"Εκμεταλλευτήκαμε" άλλη μια ευκαιρία να ανταλλάξουμε ευχές για μια καλύτερη χρονιά με φίλους και συμπατριώτες μας. Ο Δήμος Καρπενησίου και οι ευρυτανικοί σύλλογοι μέσω της αλληλοϋποστήριξης πετυχαίνουν τα προσδοκώμενα αποτελέσματα.

Ο Δήμαρχος Καρπενησίου κ. Νίκος Σουλιώτης παρευρέθηκε στην κοπή πίτας του Πανευρυτανικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας, του Κολυμβητικού Ομίλου Καρπενησίου μαζί με τον Αντιδήμαρχο κ. Ταξιάρχη Κουτρομάνο και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Αριστείδη Τασιό, στην κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου “ Παναγία” μαζί με τις Αντιδημάρχους κ. Ευδοξία Κονιαβίτη και κ. Γεωργία Γκαρίλα και παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. κ. Γεωργίου, στην κοπή πίτας του Συλλόγου Φίλων νεοπλασματικών ασθενειών “Αγώνας Ζωής” μαζί με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Κλεομένη Λάππα και τον Προϊστάμενο του ΕΚΑΒ κ. Γιάννη Σβερώνη, στην κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Καρπενησίου μαζί με τον Αντιδήμαρχο κ. Παντελή Χαλκιά και τον Πρόεδρο του Δ.Σ κ. Κλεομένη Λάππα, ενώ στη συνέχεια και οι τρεις παρευρέθηκαν στην κοπή πίτας του Αθλητικού Συλλόγου Tae Kwon Do Ευρυτανίας μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Αριστείδη Τασιό, την Αντιδήμαρχο κ. Γεωργία Γκαρίλα και τη Γενική Γραμματέα του Δήμου Καρπενησίου κ. Γιάννα Χορμόβα την οποία ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρπενησίου κ. κ. Γεώργιος.

Στην κοπή πίτας του Συλλόγου Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων παρευρέθηκε ο Αντιδήμαρχος κ. Παντελής Χαλκιάς. Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε και η Φιλαρμονική του Δήμου μας παρουσία της Αντιδημάρχου κ. Γεωργίας Γκαρίλα και της Προέδρου της ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ κ. Σοφίας Ζαλοκώστα, αλλά και οι φοιτητές που φιλοξενούνται στη Μαθητική Εστία μαζί με την Αντιδήμαρχο κ. Γεωργία Γκαρίλα. Στην εκδήλωση κοπής πίτας του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Κλεομένης Λάππας και η Αντιδήμαρχος κ. Γεωργία Γκαρίλα. Τέλος στην κοπή πίτας του ΚΑΠΗ παρευρέθηκε ο Αντιδήμαρχος κ. Ταξιάρχης Κουτρομάνος ενώ στην κοπή πίτας του ΚΔΑΠ ΜΕΑ Ανεμώνη η Πρόεδρος της ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ κ. Σοφία Ζαλοκώστα".

Φωτογραφία του χρήστη Δήμος Καρπενησίου - Municipality of Karpenissi.Φωτογραφία του χρήστη Δήμος Καρπενησίου - Municipality of Karpenissi.

Προσθήκη σχολίου

H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί.
Το "VimaPoliti.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του portal

Επικοινωνήστε μαζί μας στο vimapoliti@gmail.com ή απευθείας στην φόρμα επικοινωνίας

Please, enter your name
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message