Κοινωνικό Παντοπωλείο Καρπενησίου:Ημέρα Προσφοράς και Αγάπης

12 Δεκ. 2017 / 11:21

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καρπενησίου ως δομή προσφοράς στην τοπική κοινωνία και αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει κάθε σπιτικό, σας καλεί να δείξετε έμπρακτα την υποστήριξή σας στους ανθρώπους που ζουν δίπλα μας και αντιμετωπίζουν και αυτοί τις δικές τους αντιξοότητες, προσφέροντας είδη πρώτης ανάγκης, ώστε οι “ημέρες αγάπης” που διανύουμε να γίνουν “ ημέρες χαράς” για εκείνους και τις οικογένειές τους. 

Σας καλούμε λοιπόν όλους, να συμμετέχετε στην “ Ημέρα Προσφοράς και Αγάπης” που θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Καρπενησίου, την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017 από τις 10:00 π. μ. έως τις 20:00 μ.μ προσφέροντας είδη πρώτης ανάγκης( γάλα, αλεύρι, ζάχαρη, λάδι κλπ.) αλλά και είδη προσωπικής υγιεινής( σαπούνι, χαρτί τουαλέτας, χλωρίνη, μωρομάντιλα, πάνες κλπ.). ΔΤ

 

Προσθήκη σχολίου

H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί.
Το "VimaPoliti.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του portal

Επικοινωνήστε μαζί μας στο vimapoliti@gmail.com ή απευθείας στην φόρμα επικοινωνίας

Please, enter your name
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message