Φόβοι για εκατόμβη νεκρών στο Λονδίνο(Βίντεο)

15 Ιουν. 2017 / 10:59

Εκατοντάδες οι αγνοούμενοι μέσα στον πύργο 

Σε τραγωδία εξελίσσεται η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε χθες τα ξημερώματα στον πύργο διαμερισμάτων Grenfell στο δυτικό Λονδίνο, καθώς, όπως ανακοίνωσε η Μητροπολιτική Αστυνομία της βρετανικής πρωτεύουσας 12 ένοικοι έχουν χάσει τη ζωή τους, ενώ οι τραυματίες έχουν φθάσει τους 78.

Νωρίτερα, η αρχηγός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Λονδίνου ανακοίνωσε ότι υπάρχουν νεκροί από την πυρκαγιά και πρόσθεσε ότι ο αριθμός των θυμάτων είναι απροσδιόριστος.

Η αιτία εκδήλωσης της φωτιάς δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή, ωστόσο, μία μαρτυρία αναφέρει ότι προήλθε από βραχυκύκλωμα σε ψυγείο, σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα.Ο πύργος Grenfell χτίστηκε το 1974. Είχε 24 ορόφους με 120 διαμερίσματα και βρίσκεται στην περιοχή Lancaster West Estate, στα δυτικά της βρετανικής πρωτεύουσας.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λονδίνου, από την πρώτη στιγμή, κινητοποιήθηκε με περισσότερους από 200 πυροσβέστες και 40 οχήματα που ρίχτηκαν στη μάχη με τις φλόγες.

Προσθήκη σχολίου

H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί.
Το "VimaPoliti.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του portal

Επικοινωνήστε μαζί μας στο vimapoliti@gmail.com ή απευθείας στην φόρμα επικοινωνίας

Please, enter your name
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message