Τι συζήτησαν ο Υπουργός Εσωτερικών με τον Δήμαρχο Αγράφων

06 Φεβ. 2018 / 05:10

Γόνιμη συνεργασία για σημαντικά ζητήματα του Δήμου είχαν προ ημερών , ο δήμαρχος Αγράφων Θεόδωρος Μπαμπαλής , και ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, κατά τη συνάντησή τους στην Αθήνα.

Ο κ. Μπαμπαλής παρέδωσε στον Υπουργό Εσωτερικών έκθεση με τα προβλήματα του δήμου ενώ για άλλη μια φορά ζήτησε την οικονομική συνδρομή του Υπουργείου .Σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε  η ανάγκη πρόσληψης προσωπικού τόσο στην καθαριότητα αλλα και στις άλλες υπηρεσίες του δήμου ενώ ζητήθηκε η συνδρομή του Υπουργού στην ένταξη σημαντικών έργων στο νέο ΕΣΠΑ όπως η ανακατασκευή του νέου δημαρχείου .  

Ο κ. Σκουρλέτης γνωστοποίησε, από την πλευρά του, ότι προωθούνται μεταξύ άλλων από το Υπουργείο Εσωτερικών προγράμματα για την αγορά μηχανημάτων καθαριότητας αλλά και χρηματοδοτήσεις για παιδικές χαρές.

Η ανακοίνωση του δήμου

Για άλλη μία φορά ο Δήμαρχος Αγράφων κ. Θεόδωρος Μπαμπαλής μετέβη στην Αθήνα όπου συναντήθηκε με τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Παναγιώτη Σκουρλέτη, καθώς και με στελέχη του εν λόγω Υπουργείου προκειμένου να συζητηθούν θέματα που αφορούν το Δήμο Αγράφων και τις τρέχουσες ανάγκες του. 

 Στο πλαίσιο της επίσκεψής του ο Δήμαρχος Αγράφων είχε επίσης συναντήσεις με στελέχη του Υπουργείου Υποδομών για θέματα που αφορούν την προεργασία και προετοιμασία ωρίμανσης και ένταξης έργων σε ανάλογες προσκλήσεις, όπου αναμένονται θετικά αποτελέσματα για το Δήμο Αγράφων.

Ο κ. Μπαμπαλής ευχαριστεί θερμά τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Σκουρλέτη, τα στελέχη του Υπουργείου Εσωτερικών αλλά και τα στελέχη του Υπουργείου Υποδομών για τις εποικοδομητικές συναντήσεις. 

 

Προσθήκη σχολίου

H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί.
Το "VimaPoliti.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του portal

Επικοινωνήστε μαζί μας στο vimapoliti@gmail.com ή απευθείας στην φόρμα επικοινωνίας

Please, enter your name
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message