Σκληρή απάντηση Κατσιάδα προς Μπαμπαλή:"Eίστε πολύ λίγος για δήμαρχος"

02 Δεκ. 2017 / 08:14 02 Δεκ. 2017 / 09:25 (upd)

.."'Αλλο να προσφέρεις στον Δήμο Αγράφων και άλλο να ψάχνεις δουλειά στον δήμο Αγράφων"..

Αιχμηρή απάντηση στα όσα του καταλόγισε στο περασμένο δημοτικό συμβούλιο ο δήμαρχος Αγράφων Θ.Μπαμπαλής ,δίνει με επιστολή του στο 'VP',ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην Αντιδήμαρχος Θεόδωρος Κατσιάδας.

Ο κ.Κατσιάδας με αφορμή και το δικό μας άρθρο στα όσα συνέβησαν στο ΔΣ,εμφανίζει τα πρακτικά της συνεδρίασης όπου λέγονται σκληρά λόγια μεταξύ αυτού και του δημάρχου ενώ υπεραμήνεται του όποιου έργου παρουσίασε τα χρόνια της Αντιδημαρχίας του.

Aναλύτικα τα όσα αναφέρει στην επιστολή-απάντηση ο Θ.Κατσιάδας..

 Μετά τα τελευταία δημοσιεύματα  που προβλήθηκαν  από το "Βήμα Πολίτη" είμαι αναγκασμένος να απαντήσω στις ψεύτο-παλικαριές του κ. Μπαμπαλή αφού πρώτα εμφανίσω απόσπασμα από τα πρακτικά  από ότι ειπώθηκε μετά από τις απειλές του να παραιτηθούμε :   

Κύριε Κατσιάδα.

Κατσιάδας: Μάλλον θα παραιτήσουμε αυτόν που διορίσαμε, θα του πούμε σταμάτησε.

Δήμαρχος: Ποιον διορίσατε κ. Κατσιάδα;

Κατσιάδας: Αυτόν που διορίσαμε.

Δήμαρχος: Ποιον διορίσατε;

Κατσιάδας: Δεν παραιτούμαστε εμείς.

Δήμαρχος: Ποιον διορίσατε;

Κατσιάδας: Εσάς, σας βάλαμε στην καρέκλα.

Δήμαρχος: Ποιον διορίσατε;

Κατσιάδας: Όχι σε αυτή, στη διπλανή κανονικά, γιατί εκεί που κάθεστε, κάθεστε λάθος.

Δήμαρχος: Κύριε Κατσιάδα, είστε ο τελευταίος που δικαιούται να μιλήσει σε αυτή την αίθουσα, διότι υπήρξατε δυο χρόνια αντιδήμαρχος και δεν πατήσατε ούτε δυο μέρες συνεχόμενες σε αυτό το Δήμο και έρχεστε τώρα να κάνετε κριτική σε αυτούς που δουλεύουν κάθε μέρα.

Κατσιάδας: Ψεύδεστε ασύστολα.

Δήμαρχος: Ψεύδομαι εγώ;

Κατσιάδας: Ασύστολα.

Δήμαρχος: Το γνωρίζει το Δημοτικό Συμβούλιο.

Κατσιάδας: Ψεύδεστε ασύστολα. Και δεν ήθελα να ασχοληθώ, και την άλλη φορά που είπατε για τα 10.000,00 €, ότι βάζανε 15.000,00 € για τα καλαμπόκια στο Ραπτόπουλο και σας είπα φέρτε τα πρακτικά, πάλι ψέματα λέγατε γιατί ήταν 9.000,00 €. Και το ξαναλέω πάλι και κάντε μου μήνυση. Και σας λέω ψεύτη γιατί και τότε είπατε ψέματα και τώρα λέτε ψέματα.

Πρόεδρος: Κύριε Κατσιάδα.

Κατσιάδας: Όσο για τη θέση σας κ. Δήμαρχε, να ανάβετε ένα εικονισματάκι εκεί πίσω και να το έχετε.

Δήμαρχος: Το ξέρω.

Κατσιάδας: Όταν θα ξαναπάρετε πίσω τη θέση σας να μου το θυμίσετε και εμένα, να μου το πείτε.

Δήμαρχος: Θα έρθω να ζητήσω την άποψή σας κ. Κατσιάδα όταν έρθει η ώρα και την ψήφο σας.

Κατσιάδας: Θα την πάρετε, μην ανησυχείτε, και εσείς και κάποιοι άλλοι τριγύρω σας, από τον αγώνα σας.

Δήμαρχος: Και σας προτείνω να είστε υποψήφιος και να πάτε να διεκδικήσετε ψήφο.

Κατσιάδας: Φυσικά και θα είμαι κ. Δήμαρχε. Απλά, εσείς δεν ξέρω αν θα είστε.....

Αυτά ήταν μια γεύση από το ΔΣ.

Τώρα να απολογηθώ και στα όσα δεν απαντήθηκαν λόγω συντομίας χρόνου

1) Μιλάτε  για μηδενικό έργο για εμένα, τώρα ένα χρόνο μετά που παρέδωσα την αντιδημαρχία και σας ρωτάω πριν δυο  χρόνια σας ενημέρωσα προσωπικά ότι δεν θέλω να σινεχίσω  σαν αντιδήμαρχος και μου είπατε να μείνω να τελειώσει η θητεία μου για να μην υποστείτε ζημία πολιτικά γιατί είχε παραιτηθεί και ο κ. Μιχόπουλος και πριν ένα χρόνο γραπτώς στον τύπο πάλι σας είπα ότι δεν θέλω να συνεχίσω σαν αντιδήμαρχος, έκανα αυτοκριτική στο έργο μου και με ταπεινότητα είπα ότι δεν είμαι ευχαριστημένος και ότι θα μπορούσαμε καλύτερα.... Νομίζω όμως ότι το γήπεδο Βαλαώρας, το γήπεδο Γρανίτσας, η ύδρευση κτηνοτρόφων στα Τοπόλιανα, κ.α. γίνανε με απόφαση τον πρώτο χρόνο από όλους τους προέδρους και δημοτικούς συμβούλους της δημοτικής ενότητας Απεραντίων μετά από ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ως αντιδήμαρχος και με  έκπτωση 40-50% που πήραν τα παραπάνω έργα, θεωρώ ταπεινά ότι δεν είναι μηδενικό έργο. Μήπως μπερδεύεστε ή δεν ξέρετε καλά μαθηματικά, μηδενικό έργο είναι όταν δίπλα στο  Ραπτόπουλο, έργο δίνονταν με έκπτωση 2% και εσείς το εγκρίνατε στην οικονομική επιτροπή.Μηδενικό έργο είναι όταν τρέχεις με αυτοκίνητο και βενζίνη  του Δήμου για δικές σου δουλειές. Μηδενικό έργο είναι όταν πάρε βρίσκεσαι σε συνέδρια χωρίς κανένα όφελος για τον τόπο μας  να πληρώνει ο Δήμος μετακινήσεις και διαμονή,για αυτό ας προσέχουμε τι λέμε γιατί άλλο να προσφέρεις στον Δήμο Αγράφων και άλλο να ψάχνεις ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΓΡΑΦΩΝ....

2) Από τον πρώτο χρόνο και μετά προσπάθησα να είμαι πιο απόμακρα από εσάς γιατί είχα αρχίσει να "αηδιάζω"από τις τακτικές που εφαρμόζατε και από αυτά που τάξατε  και δεν κάνατε: π.χ. λαϊκές συνέλεύσεις  δεσμευτήκατε κάθε χρόνο, μια σε κάθε χωριό και κάνατε μόνο τον πρώτο χρόνο......κάθαρση στο τι έγινε στο παρελθόν μηδέν αποτέλεσμα μέχρι στιγμής..... συμπεριφορά απέναντι μου κομματική κάτι που δεν συνέβαινε  μέχρι να "σε κάνουμε" Δήμαρχο....  Συμπεριφορά απέναντι σε δημότη, τον βγάλατε σπρώχνωντας τον από το Δημαρχείο Συμπεριφορά απέναντι σε υπάλλήλους αίσχος ......Συμπεριφορά απέναντι σε άλλους συναδέλφους που σας στήριξαν απαξιωτική .....

Πριν δυο χρόνια έφερες  κ. Δήμαρχε σαν θέμα δύο φορές στο συμβούλιο μια ηλεκτροδότηση ενός δημότη  στην κοινότητα Βαλαώρας και εισηγητής ήσουν εσύ ο ίδιος κ. Μπαμπαλή και το ανέβαλες και στις δύο..... γιατί το έφερες? ..... γιατί το ξανά έφερες και πάλι το ανέβαλες? .... υπήρχε κάποια σκοπιμότητα?..... ή κάποιος από κάπου σε κρατάει?..... έγινες δήμαρχος και ήθελες να κάνεις και τα καθήκοντα των  Αντιδημάρχων? (ειδικά των δεξιών), των προέδρων  των κοινοτήτων ώστε να μην δίνει κανείς άλλος εντολές για τίποτα, μόνο εσυ ακόμη και στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου μέχρι και σήμερα κάθεστε στη  θέση του πρόεδρου αχόρταγος σε όλα.....επειδή λοιπόν δεν μου αρέσει να παραιτούμαι σε κάτι που αρχίζω και επειδή και εσείς μου ζητήσατε τότε να παραμείνω αντιδήμαρχος επέλεξα να είμαι σε απόσταση για να σας αντέξω 2,5 χρόνια, σε αντίθεση με τον κ. Μιχόπουλο που ήταν συνέχεια εκεί και δεν σας άντεξε ούτε ένα χρόνο...όσο για άλλες τακτικές που αηδίασα, αφήνω και για το μέλλον, δεν χρειάζεται να τα πούμε όλα σήμερα θα έρθει η καλή η ώρα....

3) Μιλήσατε ειρωνικά για την κατοικία μου στο Παγκράτι...σας υπενθυμίζω οτι από παγκρατι ξεκινούσα επί 3 χρόνια και σας έπερνα από το Καματερό να σας πηγαίνω Κερασοχώρι για να γίνετε Δήμαρχος, τι να πω ουδείς περισσότερος αχάριστος από τον ευεργετημένο ..... πριν δυο μήνες αναθέσατε κάποιο γραφείο στην Αθήνα και δώσατε τόσα χρήματα για να παράγει έργο (συμβουλευτική γραμμή )για τα άγραφα τι ακριβώς κάνει; ποιοί δουλεύουν; σε ποιά περιοχή στήν Αθήνα είναι; μήπως μόνο το παγκράτι ενοχλεί... αλλά πείτε μας εσείς κ. Μπαμπαλή μένετε στο Δήμο Αγράφων, όπως ο νόμος ορίζει, σας προκαλώ να δηλώσετε δημόσια γραπτώς ΠΟΥ ΜΕΝΕΤΕ;;;;;;; Ακόμη σας προκαλώ να μας πείτε γιατί κυκλοφορούν αυτοκίνητα του Δήμο Αγράφων στο Καρπενήσι ΧΩΡΙΣ την πλαϊνή σήμανση;;;;;;; 

4)Είμαι αναγκασμένος να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη από πολλούς Αγραφιώτες που πριν τις εκλογές λέγανε οτι είστε λίγος για δήμαρχος και εγώ έλεγα το αντίθετο, δυστυχώς έκανα λάθος, δεν είστε απλά λίγος ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.                                   

Υ. Γ. Ασφαλώς να σας υπενθυμίσω και εγώ όποτε θέλετε και εσείς κ´ ΜΠΑΜΠΑΛΗ μπορείτε να με διαγράψετε από την δημοτική ομάδα εγώ ένα πράγμα σας τονίζω να προσέξετε το δημόσιο χρήμα του δήμου Αγράφων εγώ μέχρι το 2019 θα προσπαθήσω να ψηφίζω σωστά για το καλό τον δημοτών και του τόπου μου....

Προσθήκη σχολίου

H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί.
Το "VimaPoliti.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του portal

Επικοινωνήστε μαζί μας στο vimapoliti@gmail.com ή απευθείας στην φόρμα επικοινωνίας

Please, enter your name
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message