Τι προβλέπει το ζώδιό σου για τον Σεπτέμβριο

04 Σεπ. 2017 / 08:16 04 Σεπ. 2017 / 11:36 (upd)

ΚΡΙΟΣ

Ζείτε τη χαρά και τον ενθουσιασμό του έρωτα και του πάθους! Η Αφροδίτη κινείται στον ερωτικό και δημιουργικό πέμπτο οίκο σας και γεμίζει τη ζωή σας με πάθος και ευχαρίστηση, φλερτάρετε και διασκεδάζετε, έχετε μια σφοδρή επιθυμία για ζωή, έρχεται στο προσκήνιο η δημιουργικότητά σας και τα ταλέντα σας. Το σίγουρο είναι ότι θα περάσετε μοναδικές ερωτικές στιγμές, είτε είστε μόνοι, είτε σε σχέση, έχετε το δικό σας μοναδικό τρόπο να διασκεδάσετε τους άλλους. Ο Άρης στον έκτο οίκο σας, της υγείας και της οργάνωσης, θα σας αγχώσει προκειμένου να βάλετε πρόγραμμα στη ζωή σας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να σας σπρώξει να απομακρύνετε μια αρνητική συνήθεια, παροτρύνοντάς σας να βάλετε πάνω απ’ όλα τη σωματική και ψυχική σας ευημερία.

Η συγχώρεση είναι η τελευταία λέξη για σας, αφού συνήθως έχετε την τάση να έχετε τον τελευταίο λόγο και το πάνω χέρι. Αλλά καθώς η πανσέληνος βρίσκεται στο συμπονετικό δωδέκατο οίκο σας, σας βοηθά να δείτε εντελώς διαφορετικά μια κρυμμένη μνησικακία αλλά και τη νοσηρή επίδραση που έχουν η οργή και ο θυμός στη ζωή σας. Αφήστε πίσω σας την κακεντρέχεια, ακόμη και αν το άτομο με το οποίο είστε θυμωμένοι δεν έχει ζητήσει επίσημα συγγνώμη. Ίσως αυτό το άτομο να μη φάνηκε αντάξιο των προσδοκιών που είχατε ορίσει. Αν μη τι άλλο, ήρθε η ώρα να σταματήσετε να γκρινιάζετε για αυτήν τη σύγκρουση και να ασχοληθείτε με κάτι πιο δημιουργικό.

Παρόλο που σας αρέσουν οι προκλήσεις, ειδικά αν βγείτε νικητές, θα καείτε αν προσπαθήσετε να κάνετε τα πάντα γρήγορα. Η νέα Σελήνη στον έκτο οίκο σας, της υγείας και της εργασίας, σας ζητά μια ισορροπημένη προσέγγιση, είτε αυτό αφορά το γυμναστήριο, είτε τη διατροφή σας, αποφύγετε οτιδήποτε ακραίο. Επειδή ο έκτος οίκος κυβερνά την οργάνωση, έχετε τώρα τα κίνητρα να καθαρίσετε το σπίτι σας, και ειδικά το χώρο της εργασίας σας. Μπορεί ακόμα και να αναβαθμίσετε το λειτουργικό σύστημα στην εργασία σας ή απλά να πετάξετε παλιά χαρτιά και έγγραφα που δεν χρειάζεστε πλέον. Εάν αυτό σας αγχώσει, ίσως επιστρατεύσετε τη βοήθεια ενός συναδέλφου, ο οποίος θα σας υποδείξει πώς να απλοποιήσετε τα πράγματα και να έχετε χρόνο και για τον εαυτό σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Επαναφέρετε τη θετική ενέργεια στο σπίτι σας και με τους οικείους σας, χάρη στην Αφροδίτη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Ίσως επιδιώξετε να συνδεθείτε βαθύτερα με τις σημαντικές γυναίκες στη ζωή σας, συμπεριλαμβανομένης της μητέρας σας. Αναλύετε τα παραπτώματα του αγαπημένου σας, γίνεστε υποχονδριακοί και στενόμυαλοι, ίσως ακόμη και να υποτιμήσετε τη δύναμή του καθώς ο Άρης κινείται στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Αξίζει να χάνεστε στις λεπτομέρειες; Ακόμα κι αν η άλλη πλευρά σας προκαλέσει, συμπεριφερθείτε με ανωτερότητα και πολεμήστε μόνο για ό, τι αξίζει να αγωνιστείτε. Ίσως ακόμη σας δώσουν κάποιες ανεπιθύμητες συμβουλές για την αγάπη κι αυτό θα σας κάνει να εκραγείτε σαν τον Βεζούβιο.

Αρκεί ένα άτομο για να χαλάσει τη συνοχή μιας ομάδας. Ποιός είναι αυτός που μειώνει το ηθικό στην ομάδα σας; Με την πανσέληνο στον φιλικό ενδέκατο οίκο σας, ήρθε η ώρα να απομακρύνετε αυτό το άτομο. Αλλά προτού διώξετε κάποιον από την ομάδα σας, φροντίστε να ανακαλύψετε την αιτία αυτής της εριστικής συμπεριφοράς του. Αυτό το άτομο μπορεί να αισθάνεται περιθωριοποιημένο κατά κάποιο τρόπο και ίσως είναι συνεσταλμένο για να μιλήσει γι’ αυτό το ζήτημα. Εάν μπορέσετε να ακούσετε τα παράπονά του και να είστε περισσότερο διαλλακτικοί και συμπονετικοί, θα καταφέρετε να επαναφέρετε την αρμονία και την ηρεμία στην ομάδα σας.

Η νέα Σελήνη στον ερωτικό και δημιουργικό πέμπτο οίκο σας έρχεται κοντά σας για να σας παρακινήσει να εξετάσετε αντικειμενικά τον τρόπο που βλέπετε τη σχέση σας και πως προσεγγίζετε τους επίδοξους ερωτικούς συντρόφους σας. Μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι μια κατάσταση την επεξεργαστήκατε λάθος. Ακούστε τον αγαπημένο σας, χωρίς να τον διακόπτετε προκειμένου να τραβήξετε την προσοχή, και θα πάρετε πολλά σε αντάλλαγμα. Αυτή η νέα Σελήνη θα μπορούσε επίσης να σας ωθήσει στο προσκήνιο. Μήπως ήσασταν στο παρασκήνιο, έχετε κρύψει το φως σας για να αφήσετε τους άλλους να λάμψουν; Βγείτε έξω και προβληθείτε!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είτε εργάζεστε διανοητικά ή ασχολείστε με ένα έργο, είστε δυνατοί στο μάρκετινγκ, ο καλύτερος αφηγητής, χάρη στην Αφροδίτη στον επικοινωνιακό και κοινωνικό τρίτο οίκο σας. Κάνετε νέες γνωριμίες και αφοπλίζετε τους άλλους συζητώντας στα κοινωνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης. Αρκεί ένα σχόλιό σας στο Facebook και ξαφνικά έχετε ανοίξει έναν κόσμο νέων δυνατοτήτων. Ο Άρης στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, κάνει τη ζωή στο σπίτι σας ανυπόφορη, μπορεί ακόμα να χρειαστεί να πείτε στους γονείς σας ή σε μια σημαντική γυναίκα στη ζωή σας να μην αναμιγνύεται στη ζωή σας. Αποφύγετε να αποκαλύψετε προσωπικά ζητήματα στους συγγενείς σας ή να ζητάτε συμβουλές, για να μη καταλήξετε να εκραγείτε.

Μην παίρνετε τίποτα ως δεδομένο στην εργασία σας τώρα. Αν έχετε την αίσθηση ότι ένας συνάδελφος, ειδικά κάποιος που είναι σε υψηλότερη θέση από τη δική σας, είναι δυσαρεστημένος μαζί σας, η πανσέληνος στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, σας ζητά να επανεξετάσετε τα πράγματα. Πάρτε συμβουλές για το πώς μπορείτε να βελτιώσετε τη σχέση μεταξύ σας. Μπορεί να ακούσετε μερικά σκληρά λόγια, αλλά το πρόβλημα δεν είναι αυτό, καλύτερα να γνωρίζετε τι συμβαίνει αληθινά, έτσι ώστε να ξέρετε τις προθέσεις των άλλων, από το να είστε με τις ψευδαισθήσεις σας και να κάνετε λάθος ενέργειες. Το σύμπαν σας παροτρύνει επίσης να αποδεχτείτε οποιεσδήποτε κοινωνικές προσκλήσεις, ακόμα κι αν χρειαστεί να ξοδέψετε παραπάνω από όσα υπολογίζατε. Θα κάνετε ελίτ γνωριμίες που θα αποδειχτούν θετικές στην επαγγελματική σας άνοδο αργότερα.

Μήπως έχετε ξεχάσει το σπίτι σας για να απολαύσετε τις καλοκαιρινές σας περιοδείες; Η νέα Σελήνη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, και στην αποτελεσματική Παρθένο μπορεί να σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε την ισορροπία στην οικογενειακή σας ζωή. Ακόμη και μικρά πράγματα μπορούν να σας κάνουν να νιώσετε γαλήνη και ηρεμία, ίσως ακόμα τακτοποιήσετε το σπίτι σας και το ομορφύνετε με μικρά αντικείμενα που σας κάνουν να νιώθετε καλά όταν τα βλέπετε. Εάν αισθάνεστε καταβεβλημένοι, δοκιμάστε λίγο να ξεκουραστείτε για να επαναφέρετε την ενέργειά σας. Κάντε σαφές στους γύρω σας ότι προτιμάτε να χαλαρώσετε στο σπίτι σας, ή ακόμα και να διασκεδάσετε μέσα σε αυτό, παρά να βρίσκεστε στην οχλοβοή.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Περιορίστε τα άτομα που συναναστρέφεστε, όντας με εκείνους με τους οποίους συμβαδίζουν οι αξίες σας, είναι η παρότρυνση της Αφροδίτης στο δεύτερο οίκο σας, των αξιών. Έχει πραγματικά σημασία να είστε με φίλους με τους οποίους δεν έχετε τίποτα κοινό, κι ας είστε μαζί πέντε χρόνια; Πιθανώς όχι. Ο Άρης κινείται στον κοινωνικό και νοητικό τρίτο οίκο σας και σας κάνει να τρέχετε για ζητήματα που αφορούν την εργασία σας και για να διεκπεραιώσετε μια ενοχλητική γραφειοκρατία. Ίσως ακόμα πιεστείτε να οργανώσετε κοινωνικές συνεστιάσεις ή αγχώνεστε προκειμένου να δώσετε μια ομιλία ή να κάνετε μια δημόσια παρουσίαση. Όμως, ο κόκκινος πλανήτης σας υπενθυμίζει για άλλη μια φορά πόσο ικανοί είστε. Τούτου λεχθέντος, βγείτε από το σπίτι σας, κοινωνικοποιηθείτε και μαγέψτε με τα λόγια σας.

Η πανσέληνος λάμπει στον ένατο οίκο σας, της επέκτασης και της αλήθειας, και δεν μπορείτε πλέον να κρύβετε τίποτα, νιώθετε μια επιπλέον ώθηση για να μιλήσετε ειλικρινά και μέσα από την καρδιά σας. Κάτι κρυμμένο θα μπορούσε να βγει έξω στο φως, κάτι το οποίο θα συμπληρώσει το κομμάτι του πάζλ και θα σας απελευθερώσει, επιτρέποντάς σας να δείτε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων. Ίσως ακόμη κληθείτε να δώσετε τις συμβουλές σας και την υποστήριξή σας σε κάποιον που έχει την ανάγκη σας. Άλλωστε μόνο εσείς μπορείτε να κατανοήσετε περισσότερο από τον καθένα τον πόνο του άλλου, να μιλήσετε και να προσφέρετε ανακούφιση με τα παρηγορητικά λόγια σας.

Χρησιμοποιήστε τη θετική επίδραση της νέας Σελήνης στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας για να μεταδώσετε το μήνυμά σας χωρίς να εκνευρίσετε ή να εναντιώσετε το άλλο άτομο. Εάν πρόσφατα έχετε διαπληκτιστεί με κάποιους, το φεγγάρι μπορεί να αποκαταστήσει τις παγωμένες σχέσεις σας. Μιλήστε μέσα από την καρδιά σας και φροντίστε να κάνετε χώρο και στην άλλη πλευρά για να εκφραστεί. Αυτό σημαίνει ότι αφήνετε το άτομο να μιλήσει χωρίς να το διακόπτετε. Μπορεί ακόμη και να δοκιμάσετε την εξής τεχνική: Προτού απαντήσετε, επαναλάβετε όσα είπε το άλλο άτομο για να επιβεβαιώσετε ότι έχετε ακούσει σωστά. Τι καλύτερο;

 

ΛΕΩΝ

Καλώς ήρθατε στο μαγικό κόσμο του έρωτα και του πάθους! Τα εμπόδια και οι περιορισμοί στην αγάπη έχουν λήξει επίσημα καθώς η Αφροδίτη στο ζώδιό σας επαναφέρει τη χαρά και τη ζωντάνια στη ζωής σας. Είτε αυτό σημαίνει να κάνετε αυτήν την εξτρεμιστική αλλαγή στην εμφάνισή σας ή να ξεκινήσετε μια νέα σχέση ή συνεργασία, υπόσχεστε στον εαυτό σας να είστε πιο διεκδικητικοί με το αντικείμενο του πόθου σας ή στο χώρο της εργασίας σας. Θα μπορούσατε να μπείτε στον πειρασμό να κάνετε μια παρορμητική αγορά, καθώς ο Άρης κινείται στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, αλλά αργότερα θα νιώσετε ανησυχίες για την ισορροπία του προϋπολογισμού σας. Ίσως ένας φίλος σας ασκεί αρνητική επιρροή για να ξοδεύετε περισσότερα από όσα μπορείτε να αντέξετε.

Νιώθετε αποδιοργανωμένη τη συναισθηματική και ψυχική σας ισορροπία καθώς η πανσέληνος φωτίζει τον σκοτεινό όγδοο οίκο σας. Ίσως ακόμα ανακαλύψετε ότι περιτριγυρίζεστε από ανέντιμους ανθρώπους, έτσι επιλέξτε προσεκτικά αυτούς με τους οποίους θα συναναστραφείτε. Αν ένας φαινομενικά ήρεμος άνθρωπος αποδειχτεί ψεύτικος, ίσως χρειαστεί να του δείξετε την πόρτα της εξόδου. Απλά δεν έχετε χρόνο για δικαιολογίες και για ανειλικρινή άτομα. Να έχετε υψηλά πρότυπα και θα εμφανιστούν αυτοί που σας αξίζουν. Εάν ένας συνεργάτης σας ή ο αγαπημένος σας, σας δημιουργήσουν συναισθηματικό χάος, εξετάστε το ενδεχόμενο να είστε εσείς οι υπεύθυνοι!

Πόσο καλά γνωρίζετε ζητήματα που αφορούν επενδύσεις, όπως μετοχές, ομόλογα και αμοιβαία κεφάλαια; Οι πιθανότητες είναι ότι τα χρήματά σας θα μπορούσαν να αυξηθούν και η οικονομική σας κατάσταση να γίνει πολύ καλύτερη από ότι είναι σήμερα, κι αυτό χάρη στη νέα Σελήνη στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών. Το ενδιαφέρον σας στρέφεται στα χρήματά σας, οπότε όσο πιο νωρίς ξεκινήσετε, τόσο πιο γρήγορα θα κάνετε περισσότερα χρήματα. Ακόμα κι αν έχετε μόνο λίγα χρήματα στην άκρη, αξίζει η προσπάθειά σας και ο χρόνος σας για να βρείτε έναν οικονομικό σύμβουλο για να σας κατευθύνει.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αντί να κολυμπάτε σε θολά νερά, η Αφροδίτη στον εσωστρεφή και θολό δωδέκατο οίκο σας, σας καλεί να κάνετε εσωτερική ενδοσκόπηση, να αποσαφηνίσετε τα λάθη σας και να αξιοποιήσετε την κρυμμένη δύναμή σας. Δίνετε ένα τέλος στον πόνο σας, καθήκον σας είναι να βρείτε λύσεις στα προβλήματα που σας έφερε το παρελθόν. Παραδίδεστε στη βούληση του σύμπαντος και το αφήνετε να σας δείξει το δρόμο. Τόλμη, δύναμη αλλά και σωστά μελετημένες κινήσεις σας χαρίζει ο Άρης στο ζώδιό σας, καθιστώντας δύσκολο να κολλήσετε σε μια ανιαρή ρουτίνα. Είναι η ώρα να κυνηγήσετε τα όνειρά σας, να συναντήσετε άτομα που μπορούν να σας παρακινήσουν να κάνετε νέα σχέδια. Τώρα μπορείτε να συνδυάσετε το πρακτικό και αναλυτικό μυαλό σας με το θάρρος και την ευελιξία, αλλά και να βάλετε πρόγραμμα για ό, τι θέλετε να πετύχετε.

Η σχέση σας θα βελτιωθεί αν έχετε την καλή θέληση να πλησιάσετε τον αγαπημένο σας. Η πανσέληνος στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σας επιτρέπει να φτάσετε στο βάθος ενός σημαντικού ζητήματος και να μιλήσετε μέσα από την καρδιά σας, επισημαίνοντας στον αγαπημένο σας το τι σας στενοχωρεί στη σχέση σας. Αν κάτι έβγαλε τη σχέση σας εκτός ισορροπίας, εξετάστε τις δικές σας προσδοκίες και απαιτήσεις αλλά και τη συμβολή σας σε αυτήν την κατάσταση. Βρείτε έναν τρόπο για να συμβάλετε και οι δυο σας στο να γίνει καλύτερη η σχέση σας. Είστε μόνοι; Ένα νέο ειδύλλιο προδιαγράφεται στον ορίζοντα με κάποιον/α που σας εντυπωσιάζει το πάθος του και η δύναμή του και ο οποίος έχει τη διάθεση να αγωνιστεί για τη σταθερότητα αυτής της σχέσης.

Δώστε προσοχή στον εαυτό σας και μόνο σε αυτόν! Η νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, σας ζητά να αποσαφηνίσετε ποιοι άνθρωποι και ποια από τα καθημερινά σας καθήκοντα σας κάνουν χαρούμενους και ποια όχι. Ίσως αναλώνετε το χρόνο σας με υποχρεώσεις τρίτων που στερούν τον προσωπικό χρόνο σας, έτσι σκεφτείτε την ανάθεση καθηκόντων ή βγάλτε τα εντελώς από τη ζωή σας. Μην πάτε όμως και στην άλλη πλευρά και γίνετε εγωιστές, ένας μικρός συμβιβασμός θα μπορούσε να σας αποφέρει θετικά αποτελέσματα. Ποιό είναι όμως το τίμημα που πληρώνετε στερώντας πράγματα από τον εαυτό σας; Μπορεί επίσης να συνειδητοποιήσετε ότι είναι ο τρόπος σκέψης σας που δεν σας αφήνει να αλλάξετε, ειδικά αν έχετε τελειομανία.

 

ΖΥΓΟΣ

Χρησιμοποιήστε την έμφυτη κοινωνικότητά σας, τη ζωντάνια σας και τον ενθουσιασμό σας για να προσελκύσετε νέες γνωριμίες και οπαδούς! Με την Αφροδίτη στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και της τεχνολογίας, ίσως να θέλετε να προβληθείτε στο διαδίκτυο, δημοσιεύοντας σε ένα blog ή απλά φλερτάροντας στα social media. Έχετε κουραστεί να σκέφτεστε το ζοφερό παρελθόν; Ο Άρης στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, σας συμβουλεύει: Ο διαλογισμός, η χαλάρωση στο σπίτι σας και άλλες πνευματικές δραστηριότητες μπορούν να σας βοηθήσουν να ηρεμήσετε από τις αρνητικές εμπειρίες του παρελθόντος που ταλανίζουν το μυαλό σας.

Σταματήστε να αγνοείτε αυτόν τον μικρό πόνο ή την έλλειψη της ενέργειάς σας, είναι το μήνυμα που σας στέλνει η πανσέληνος στον έκτο οίκο σας, της υγείας. Μπορείτε να θέσετε αυτό το πρόβλημα υπό έλεγχο, αλλά ίσως χρειαστείτε ένα γιατρό να σας συνταγογραφήσει ένα φάρμακο. Αν δεν έχετε ασφάλιση υγείας, βρείτε κάποια μορφή κάλυψης. Σίγουρα δεν έχετε ξεχάσει να ασφαλίσετε το αυτοκίνητό σας, οπότε γιατί να μην προστατεύσετε το πολυτιμότερο αγαθό σας: την υγεία σας; Εάν αισθάνεστε εξαντλημένοι σωματικά και ψυχικά, μην πιέζεστε με επιπρόσθετες υποχρεώσεις. Μείνετε στο σπίτι σας λίγες ώρες για να χαλαρώσετε και αφήστε αυτήν την εβδομάδα να περάσει ήρεμα.

Έχετε προχωρήσει στη ζωή σας ή όχι; Η νέα Σελήνη στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, σας ζητά να αποβάλετε αρνητικά συναισθήματα και παρωχημένες συμπεριφορές, αλλά μην ξεχάσετε να κλείσετε την πόρτα και να πετάξετε το κλειδί. Πρέπει να επεξεργαστείτε αυτά τα οδυνηρά συναισθήματα ώστε να μην επιστρέψουν και γίνουν πιο τρομακτικά από ποτέ. Δεν έχετε τίποτα να χάσετε προσπαθώντας, και ίσως πολλά να κερδίσετε. Εάν εξακολουθείτε να αγωνίζεστε για να προχωρήσετε μπροστά εξαιτίας μιας απώλειας ή προδοσίας, ίσως χρειαστείτε τη βοήθεια ενός έμπιστου φίλου ή πνευματικών οδηγών. Ο στόχος είναι να απελευθερώσετε τον πόνο που προκαλείται από αυτή την κατάσταση, οπότε υπενθυμίστε στον εαυτό σας ότι αναμοχλεύοντας τα παλιά, παρατείνει την αγωνία σας και τη θλίψη σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επικεντρώνεστε κυρίως στο μέλλον της εργασίας σας αλλά και γενικά της ζωής σας, χάρη στην Αφροδίτη στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας και των μακροπρόθεσμων στόχων. Ίσως το σύμπαν σας φέρει μια συναρπαστική ευκαιρία για σταδιοδρομία ή έναν επιβλητικό νέο τίτλο. Αν είστε ήδη ευχαριστημένοι από τη δουλειά σας, ίσως ασχοληθείτε με τη σχέση σας, σκεφτείτε πιθανώς σοβαρά να την κάνετε πιο επίσημη. Ο Άρης κινείται στον φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας, και δημιουργεί συγκρούσεις με κάποιους φίλους σας ή στα πλαίσια μιας ομαδικής εργασίας. Ένας συνεργάτης ή συνάδελφος θα μπορούσε να κάνει τα πράγματα άσκοπα δύσκολα στην ομάδα σας και θα πρέπει να παλέψετε για την ισορροπία. Μην υψώσετε όμως τη φωνή σας ή καταλήξετε σε έντονη κριτική.

Ψάχνετε απελπιστικά την αγάπη; Η πανσέληνος στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, αυξάνει το πάθος σας, δεν θέλετε με τίποτα να είστε μόνοι αλλά μπορεί και να δημιουργήσετε δράμα. Εάν έλκεστε από ανθρώπους που δεν είναι διαθέσιμοι συναισθηματικά, δείτε το ως ένα σημάδι ότι θα πρέπει να παλέψετε με το δικό σας φόβο της δέσμευσης. Αν είστε σε σχέση, μην ανταγωνίζεστε τον αγαπημένο σας παρασυρόμενοι από τις συγκινήσεις σας, αντίθετα σχεδιάστε μια περιπετειώδη νύχτα πηγαίνοντας σε ένα ρομαντικό μέρος. Είναι ένας καλός λόγος για να βγείτε και λίγο από το σπίτι σας και την άνεση του καναπέ σας και να γιορτάσετε τον έρωτα με δείπνο, χορό και … ποιος ξέρει τι άλλο …

Τολμήστε να προβληθείτε στο διαδίκτυο! Η νέα Σελήνη στον ενδέκατο οίκο σας, της τεχνολογίας, σας καλεί στην κοινωνική δικτύωση κι αυτό ισχύει τόσο σε πρόσωπο με πρόσωπο συναντήσεις όσο και σε διαδικτυακές γνωριμίες. Αναβαθμίζετε τις ηλεκτρονικές συσκευές και το λογισμικό σας, κάνετε αισθητή την παρουσία σας στο διαδίκτυο. Οι φωτογραφίες σας είναι πρόσφατες και εντυπωσιακές; Οι απόψεις σας είναι ενδιαφέρουσες; Ανταποκρίνεστε στα σχόλια των άλλων; Ή υπάρχει κάτι που θα μπορούσε ενδεχομένως να είναι ενοχλητικό ή ακόμα και ακατάλληλο για επαγγελματικές διασυνδέσεις; Μην αποφύγετε να προωθήσετε τα επιτεύγματά σας και να ενημερώσετε τους άλλους για ό, τι σας ενδιαφέρει.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σκέφτεστε ακόμα τα ταξίδια και τη χαρά του καλοκαιριού; Η θεά της αρμονίας, η Αφροδίτη στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, ενισχύει την επιθυμία σας για περιπέτεια και περιπλάνηση, γοητεύεστε τώρα από τα μακρινά ταξίδια και μελετώντας άλλους πολιτισμούς, ξέρετε ότι η γνώση είναι δύναμη! Άλλωστε για σας ζωή είναι η περιπέτεια και τα ταξίδια! Ο Άρης στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας ενισχύει το «εγώ» σας και διαταράσσει τις σχέσεις σας στον χώρο της εργασίας σας. Κάποιος μπορεί να προσπαθήσει να σας πάρει την εξουσία ή ίσως είστε εσείς που θέλετε να «κλέψετε» από κάποιον την αρχηγία. Περιορίστε την επιθυμία σας να κυριαρχήσετε και να προβάλετε τη δύναμή σας, διαφορετικά οι επαγγελματικές σας σχέσεις θα κλονιστούν, συμπαρασύροντας και τη φήμη σας.

Καλύτερες ημέρες ξημερώνουν για τις οικογενειακές σας υποθέσεις και ζητήματα ακινήτων καθώς η πανσέληνος φωτίζει τον τέταρτο οίκο σας, της οικογένειας και της συναισθηματικής ασφάλειας. Προσπαθείτε να ανακαλύψετε τις ρίζες σας, προγραμματίζετε να ανακαινίσετε το σπίτι σας, φροντίζετε περισσότερο τον εαυτό σας και συνδέεστε βαθύτερα με τα μέλη της οικογένειάς σας και τους συγγενείς σας, ειδικά τις γυναίκες. Μπορεί να έχετε νέα και εξελίξεις για ζητήματα ακινήτων ή οτιδήποτε σχετίζεται με ό, τι ξεκινήσατε πριν έξι μήνες. Θα μπορούσατε να μετακινηθείτε, να φύγετε από το σπίτι σας ή να σκεφτείτε να κάνετε οικογένεια. Μια εγκυμοσύνη ή μια είδηση για εγκυμοσύνη, θα μπορούσε να αποκαλυφθεί κάτω από το φως αυτής της πανσελήνου.

Κάνετε το πρώτο σας γιγαντιαίο βήμα προς ένα μακροπρόθεσμο στόχο τώρα ο οποίος αφορά είτε την προσωπική σας ζωή ή την καριέρα σας, χάρη στη νέα Σελήνη στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας. Στη συνέχεια, καθώς ανεβαίνετε και γνωρίζετε ποιο είναι το επόμενο βήμα σας, αργά και σταθερά προχωράτε. Καθώς όμως φτάνετε ψηλά, θυμηθείτε να είστε ταπεινόφρονες. Εάν χρειάζεστε κάποια βοήθεια για να αποκτήσετε όνομα ή να προβληθείτε, απευθυνθείτε σε κάποιον που έχει ισχύ και κύρος. Ήρθε η ώρα να δείξετε τι είστε ικανοί να κάνετε, αλλά θα χρειαστείτε και ικανούς συμμάχους. Εάν θέλετε να επιτύχετε το ακατόρθωτο, είναι αυτοί που θα είναι εκεί δίπλα σας για να βοηθήσουν στη δουλειά σας και στη φήμη σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θεραπεύστε την ψυχή σας με την αγάπη. Αντιμετωπίζοντας τους κακούς σας δαίμονες δεν θα είναι και τόσο εύκολο, αλλά με την Αφροδίτη στον μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας και τη βοήθεια ενός έμπιστου φίλου θα είναι κατορθωτό. Επίσης, να θυμάστε τώρα ότι έχετε μεγάλη εσωτερική δύναμη για να θεραπεύσετε τον πόνο του παρελθόντος και να εξαλείψετε την κακεντρέχεια. Έχετε τόλμη και αυτοπεποίθηση, ρισκάρετε για τα μεγαλεπήβολα όνειρά σας χάρη στον Άρη στον επεκτατικό ένατο οίκο σας. Αγωνίζεστε δυνατά και περήφανα, τολμάτε να διεκδικήσετε την αυτονομία και την ανεξαρτησία σας, έχετε τα κότσια να αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε εμπόδιο ή συγκρούσεις. Όχι μόνο μιλάτε για ό, τι είναι δίκαιο, αλλά μάχεστε για αυτό!

Οι άνθρωποι είναι οι μεγαλύτεροι καθρέφτες σας, αντανακλώντας κρυμμένες πτυχές του εαυτού σας, προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο. Με την πανσέληνο στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας, εάν δεν σας αρέσει η απάντηση που παίρνετε από κάποιον, ψάξτε μέσα σας. Μια μικρή αλλαγή στον τόνο της φωνής σας και στην έκφραση του προσώπου σας αρκούν για να πάρετε αυτό που θέλετε. Ίσως κάποιες συζητήσεις που θα κάνετε να μην είναι ξεκάθαρες ή σας δημιουργήσουν εκνευρισμό με την ασάφεια. Ή, για να ηρεμήσουν το μυαλό και η ψυχή σας αποφασίσετε να περάσετε την εβδομάδα σας συζητώντας με τους φίλους σας ή βλέποντας μια ταινία ή θεατρική παράσταση.

Τολμήστε να ξεκινήσετε τις επιχειρηματικές σας προσπάθειες για κάτι μεγάλο, οπότε αν σκεφτόσασταν εδώ και καιρό να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση, η νέα Σελήνη στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, σας συμβουλεύει να μιλήσετε με έναν δικηγόρο ή να κινηθείτε για την απαραίτητη πιστοποίηση. Απλά κάντε κάποιες αναλυτικά μελετημένες ενέργειες για να αποδείξετε στο σύμπαν ότι βλέπετε σοβαρά τα όνειρά σας και είστε έτοιμοι να αγωνιστείτε για αυτά. Ίσως πάλι αυτός ο μήνας σας βρει να ταξιδεύετε συνεχώς ή να είστε σε κίνηση ή να κάνετε νέες διασυνδέσεις με άτομα που ζουν μακριά σας. Συμβουλή: Ακόμη και όταν βρίσκεστε στο δρόμο, μακριά από τους αγαπημένους σας, μπορείτε να τους δείχνετε το ενδιαφέρον σας με τακτικές κλήσεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αφήνετε πίσω τις αμφιβολίες σας για τον αγαπημένο σας, τώρα μπορείτε να συναρμολογήσετε όλα τα κομμάτια του πάζλ και επαναφέρετε την αρμονία χάρη στην Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Είστε μόνοι; Ανοίγει μια νέα σελίδα στη ζωή σας με κάποιον/α που σας εντυπωσιάζει με τη δύναμή του και τον ενθουσιασμό του. Ο Άρης στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας, σας βάζει να αγωνιστείτε προκειμένου να εναρμονίσετε τη λογική με το συναίσθημα, ο τρόπος δράσης σας είναι τώρα πιο λογικός και αναλυτικός και δεν λαμβάνετε υπόψη σας τις ευαισθησίες των άλλων. Ίσως κληθείτε να βοηθήσετε, ακόμα και οικονομικά, άτομα που σας έχουν ανάγκη.

Να είστε ακόμα πιο προσεκτικοί με τα μετρητά σας, καθώς η πανσέληνος φωτίζει το δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, και σας ζητά να ρίξετε μια δεύτερη ματιά στον προϋπολογισμό σας και τα ψώνια σας, και να κόψετε τα περιττά έξοδα. Γιατί να αγοράζετε δώρα για όλους; Μπορείτε να είστε συνειδητά υπεύθυνοι με τα χρήματά σας, αυτό θα σας ωφελήσει μακροπρόθεσμα. Αν θέλετε να αγοράσετε κάτι με κάποιον άλλον από κοινού και η άλλη πλευρά δεν διαθέτει τα απαιτούμενα χρήματα, μπορεί να χρειαστεί να απευθυνθείτε σε κάποιον άλλο για να καλύψει το άλλο μισό των εξόδων. Εάν είστε διατεθειμένοι να περιορίσετε τις δαπάνες σας για μια ακριβότερη αγορά, μην αφήνετε κανέναν να σας πιέσει να ξοδεύετε περισσότερα από όσο μπορείτε να αντέξετε οικονομικά.

Η νέα Σελήνη στον όγδοο οίκο σας των κοινών οικονομικών, θα μπορούσε να κάνει ένα όνειρό σας πραγματικότητα. Εργάζεστε σκληρά για να έχετε χρήματα αλλά δεν μπορείτε ποτέ να αποταμιεύσετε; Αυτή η σεληνιακή φάση σας παρακινεί σε συγκεκριμένες ενέργειες προκειμένου να βάλετε χρήματα στην άκρη. Ρωτήστε τους φίλους σας να σας συστήσουν έναν καλό οικονομικό σύμβουλο που μπορεί να σας υποδείξει πώς να βγάλετε χρήματα χωρίς να κάνετε τίποτα! Κάντε αναλυτικές συζητήσεις με πιθανούς συνεργάτες για τις επιλογές σας και τα επόμενα βήματά σας. Ισχύουν οι ίδιοι κανόνες αν επιθυμείτε εδώ και καιρό να αποκτήσετε ένα δικό σας σπίτι.

ΙΧΘΥΣ

Νιώθετε πιο χαρούμενοι περνώντας το χρόνο σας στο γυμναστήριο και απολαμβάνοντας τα απλά πράγματα της ζωής χάρη στην Αφροδίτη στον έκτο οίκο σας, της υγείας. Δίνετε προτεραιότητα στο να νιώθετε καλά μέσα σας, έτσι είστε απασχολημένοι με ευχάριστες δραστηριότητες και ανθρώπους που σας κάνουν χαρούμενους. Ίσως ακόμα ανανεώσετε το σπίτι και το χώρο της εργασίας σας και καθορίζετε τις καθημερινές προτεραιότητές σας. Απορροφάτε την αρνητική ενέργεια των άλλων σαν σφουγγάρι, και τώρα ακόμα περισσότερο καθώς ο Άρης κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Ίσως αναμετρηθείτε με κυρίαρχα και επιθετικά άτομα, αλλά εσείς θα πρέπει να σταθείτε στο ύψος σας και μην είστε στενόμυαλοι, συναισθηματικοί και αντιδραστικοί.

Με την πανσέληνο στο ζώδιό σας, οι ενέργειές σας απορρέουν από τα συναισθήματά σας και τις συγκινήσεις σας. Ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσετε μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή σας. Επειδή από τη φύση σας είστε ζώδιο ευαίσθητο και δεν σας αρέσουν οι αλλαγές, κάνοντας αυτό το άλμα θα αποδειχθεί δύσκολο. Σίγουρα χρειάζεστε δίπλα σας ανθρώπους για υποστήριξη και προτροπή, θα πρέπει να έχετε κάποιον να σας κρατήσει το χέρι και να σας υπενθυμίζει συνεχώς να είστε λογικοί, πρακτικοί και υπεύθυνοι. Μπόνους: Μια χαλαρή βόλτα στη θάλασσα ή κοντά σε νερό, ήρεμα μπαράκια και ρομαντικό φλερτ είναι το τέλειο σκηνικό για σας.

Ψάχνετε την τέλεια σχέση, τον τέλειο συνεργάτη και φίλο, αλλά η νέα Σελήνη στην Παρθένο και στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σας επισημαίνει την πραγματικότητα. Αυτό θα μπορούσε να αφορά κάθε είδους σχέση, από το ξεκίνημα της αναζήτησης μιας νέας ερωτικής σχέσης ή συνεργασίας έως μια επιχειρηματική συμφωνία. Εάν αισθάνεστε πιεσμένοι για να δείτε πιο σοβαρά την ερωτική σχέση σας και η καρδιά σας αμφιταλαντεύεται, προσοχή! ΜΗΝ πατάτε τέρμα το γκάζι. Προσπαθήστε επίσης να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας χαλαρώνουν και σας διασκεδάζουν ενώ παράλληλα σας κάνουν να νιώθετε ήρεμα. ladylike.gr

Προσθήκη σχολίου

H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί.
Το "VimaPoliti.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του portal

Επικοινωνήστε μαζί μας στο vimapoliti@gmail.com ή απευθείας στην φόρμα επικοινωνίας

Please, enter your name
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message